1/13 anonim válasza:
Kakukk hím. Eszik-iszik meg kakukkcsajokat hajkurászik, ennyi dolga van.
2/13 anonim válasza:
Mivel eléggé földhözragadt vagyok és jók a megérzéseim dolgokban és emberekben,valamint ritkán szólok,de ha igen,akkor nagyot ütök vele, ezért én szerintem Komodói varánusz lennék.Vagy aligátor.
Eléggé földhözragadt,nem egy mozgékony alkat.Nem siet.Éles a szaglása,perceptiv, akár csak a megérzéseim.A külleme sem ember barát.Nem éppen az a fajta állat,amit szívesen szeretgetnél az öledben.És eléggé autonóm és magányos.Pont úgy mint én.
3/13 anonim válasza:
Havasi gyopár.Bár nem biztos hogy állat.Csak tippelek.
5/13 anonim válasza:
Egy benga nagy barom állat.
De miért lennék, amikor vagyok!
8/13 anonim válasza:
Én macska lennék. Legjobb dolga neki van. Egész nap eszik, sz@rik, alszik, néha nyalizik a gazdinak. Ez menne nekem is.
10/13 anonim válasza:
Loú lennék, az nem ugyanaz mint a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!