Lennél a Linkin Park kabalaállata? És ha igen milyen állat lennél?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 18:10
2/11 A kérdező kommentje:
Ilyen állatot nem ismerek, küldesz róla lécci képet?
2010. aug. 1. 18:12
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
nagyon egzotikus
2010. aug. 1. 18:19
5/11 anonim válasza:
linkin parkusz kitekatikusz ...
bár elég ritka faj és a kihalás veszélyezteti ...
hímek jelentkezését várom ...!!!
6/11 A kérdező kommentje:
bocs de ez itt nem társkereső...
2010. aug. 3. 15:15
8/11 anonim válasza:
De most komolyan; milyen lenne az, ha a Li. P. tényleg gyk-n keresné a kabalaállatát:D:D:D:D:D
Akkor szerintem legyen -ó a qva Istenit, nem találtam meg a guglival sem....- gyík. Olyan gyík, aminek a feje mögött körbe a nyakán van ilyen szar, amit támadásnál/védekezésnél széttát, hogy nagyobb legyen. Ilye hártyás szar:D:D:D:D Hát ilyen már rég volt, h ennyire ne tudnám magam kifejezni... A két melső lábára állna, és egy basszusgitár lenne a "kezében":D:P
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak: nagyon tetszik az ötlet sztem szabadalmaztasd:D
2010. aug. 7. 17:59
10/11 anonim válasza:
Még jó h lennék! :D Egy dínó, tüskékkel a hátán, és a hasán ott lenne h LP. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!