Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy kéne befejeznem a majdnem...

Hogy kéne befejeznem a majdnem kész időgépemet?

Figyelt kérdés
Egy időgépet építek, már majdnem teljesen kész van: megcsináltam a fülkét, az ajtaját, a biztonságos zárást is megoldottam, a fűtést (olyan esetekre, ha pl. egy eljegesedési időszakba mennék előre vagy vissza), kész vannak a vezérlő szervek, az ablakok, már csak az időutazásért felelős rész hiányzik. Tud valaki valami jó leírást, tutoriált, könyvet ajánlani, ami segítene ebben?

2023. ápr. 17. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jövőbeli éned jöjjön vissza a jelenbe és segítsen befejezni. :D
2023. ápr. 17. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Állj fel a WC-re, hogy felakassz egy órát. Miután megcsúszol és leesel, pár percig eszméletlen leszel. Mikor magadhoz térve enyhén hallucinálni kezdesz, azonnal rajzold le, amit látsz. Az lesz az időgép lelke. Adhatsz neki valami jól csengő nevet is: pl. fluxuskondenzátor. :)
2023. ápr. 17. 20:00
 3/11 anonim ***** válasza:
#2 DOKI!!!!!!!!! :O
2023. ápr. 17. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:

A jövőbe utazást majd később elmondom, előbb a múltba valót árulom el neked, de nem várhatod ingyen, húszezer Forint az ára.

(Itt aztán egy darabig elvacakolunk majd, mert egy kicsit mindig visszaviszlek az időben, erre a pontra és te mindig ideadod a Húszast, akkor megint visszajövünk ide, ideadod, visszajövünk, ideadod, visszajövünk...)

2023. ápr. 18. 10:36
 5/11 A kérdező kommentje:

4: Ez így nem kifizetődő, mert ha már egyszer besegítettél a visszautazás megoldásában, akkor következő alkalmakkor miért érdekem újabb 20e -et adni neked ugyanazért az ismeretért? Ne felejtsd el, hogy nekem, az időgép utasának megmaradnak az emlékeim, nem kell újra és újra megszereznem ugyanazt a tudást.

Szerintem sokkal praktikusabb, ha előbb a jövőbe utazást oldjuk meg, én előremegyek, és a lottón vagy tőzsdén megszerzett rengeteg pénzből busásan kifizetlek, amikor te is odaérsz az időben. Akkor majd folytathatjuk a projektet a múltba utazás kiagyalásával.

2023. ápr. 18. 11:18
 6/11 anonim ***** válasza:

A jövőt tudom, de te mindig elfelejted, mert téged nem hozlak vissza, csak én jövök mindig ugyanerre a pontra, illetve nem is erre, hanem az előbbire.

A lottóban ne reménykedj, ha valaki nyer, azt mindig kinyírják, mert eszükben sincs kifizetni nekik a főnyereményt és abból lefizetnek mindenkit, ügyészt, bírót, rendőrt, stb...

Amúgy ez elég ritka eset, mert olyan kicsi az esély a telitalálatra, hogy ha ezer évente megnyerné valaki, az is sok lenne. Egyszerűen amikor már jó sok pénz összegyűlik, azt mondják, hogy van egy nyertes és elteszik a zsozsót, akinek muszáj, annak adnak belőle.

Ne akard tudni te a jövőt, közben még a múltat sem fogod ismerni.

Perkáld a huszast, légy szi.

2023. ápr. 18. 11:30
 7/11 A kérdező kommentje:

6: Az ötös lottó nyerési esélye 1:43.949.268. Ez nem vészesen nagy, pont annyira, hogy a magyar lottózó lakosság méretével számolva pár havonta átlagosan megnyerje valaki. Tulajdonképpen magát a nyerési esélyt (ha feltételezzük, hogy nem csalnak a sorsoláson) nem lehet növelni, egyedül azzal lehet javítani a nyeremény összegén, hogy olyan számokat kell húzni, amiket nagy valószínűséggel kevesen húznak, mert akkor nem kell osztozni az esetleges többi nyertessel. Azaz célszerű kihagyni a ma élő generációk tipikus születési éveit alkotó egy- és kétjegyű számokat, pl. 19, 20, 70-90 -ig minden számot, a szerencseszámokat (3,7,9,66,42), és a határszámokat, mint az 1,90.

A lottó nyereményeket mindig ahhoz igazítják, hogy mennyien vettek sorsjegyet. Azaz a szerencsejáték ZRT mindenképpen nyer, akkor is, ha van főnyeremény, akkor is, ha nincs. Nekik azért érdekük, hogy sokáig ne legyen, mert akkor az emberek elkezdenek sokkal többen lottózni.

De ha van jövőbe utazásra alkalmas időgép, ezzel sem kell foglalkozni, csak előremegyünk, megnézzük a sorsolást, és visszatérve megtesszük a tippet.

2023. ápr. 18. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi sem egyszerűbb. Fogsz egy atomórát, nano szálacskákkal hozzá kötöd e rszecskegyorsítót és a fluxuskondenzátort és körbe tekercseled az egészet Tesla tekerccsel. Ennyih
2023. ápr. 19. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Hiperszónikus repülővel könnyen lehet az időben utazni.

Ha ugyanis átrepülöd a dátumválasztó vonalat, akkor az iránytól függően vagy a tegnapba, vagy a holnapba érkezel és gyorsan meg-megkerülve a Földet, mindig egy-egy nappal előbbre, vagy hátrább léphetsz.

2023. ápr. 19. 11:57
 10/11 A kérdező kommentje:
9: Na jó, de az nem az igazi, mert csak a dátumváltó vonal elől tudsz egy kicsit menekülni, az események valódi történési sorrendjét nem tudod átalakítani, csak esetleg a napkeltét élheted át naponta többször, elég költséges módon.
2023. ápr. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!