Örül valaki hogy nem lesz kész semmi amit megrendeltetek? Hiszen újra elérkezett az 5 óra, amikor hamarosan elérkezik a 8 óra is, a pizsamák fellövésének országos ideje.
Munka végzés tevékenységére, igazolást magadnál tartva este 8 és reggel 5 között is az utcára léphetsz.
Az értelmetlen csavargásnak van vége 8 után, bár szegény kutyák ezt is megsínylik.
ki fekszik le 8-ko?
én amikor reggel 4-kor keltem még akkor sem feüdtem le 8-kor....
Amennyire itt kiforgatnak mindent más kérdéseknél, hogy "miért nem lehetett azt korábban?"
"csak ha azt a munkát nem tudtad korábbra tenni"
és a többi, nem igazán tudom elképzelni, hogy a kamionos rakodómunkás alkalmazottakon és hasonlókon kívül van olyan, amibe nem tudnak belekötni.
itt mindig mindent is kiforgatunk!
1. szokj hozzá
2. azért forgatjuk ki, hogy legyen meg minden info ahhoz, hogy tűpontos választ tudjunk adni!
"hiába szeretnéd befejezni xy-nak és z-nek a valamijét, be kell rekeszteni a munkát"
Ha annyira nem bírod elviselni a tétlenkedést, vállalj olyan munkát, amit este 8 után is végezhetsz. Az egészségügy például tárt karokkal vár!
senki nem löci fel 8-kor a pizsit te majom!
dolgozni lehet menni és otthon is tudsz dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!