Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Örül valaki hogy nem lesz...

Örül valaki hogy nem lesz kész semmi amit megrendeltetek? Hiszen újra elérkezett az 5 óra, amikor hamarosan elérkezik a 8 óra is, a pizsamák fellövésének országos ideje.

Figyelt kérdés
Amit ma megtehetsz halaszd holnapra, hiszen hiába szeretnéd befejezni xy-nak és z-nek a valamijét, be kell rekeszteni a munkát. Hiszen olyan jól áll anyagilag az ország, hogy jól jön ez a kis extra nyaralós fíling mindenkinek. Hát akkor menjünk ma is előbb haza, és 8 után pedig várnak minket a csodálatos tv műrorok, és a kártyapartik a családtagokkal. Ne dolgozzunk, mert minek. Hajrá 8 óra, mindenekfelett. Véletlenül se kövessünk más országokat, ahol a 11 óra körüli zárást tartják gazdaságosnak.

2020. nov. 17. 17:04
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Tényleg? Te majom :DDDDDD Nálad van a bölcsek köve? Tudod az összes ember napirendjét? Ugráljál te majom inkább, ne írogassál :))))
2020. nov. 17. 23:55
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
végezd el a teendőid munka előtt......
2020. nov. 18. 00:15
 13/30 anonim ***** válasza:
75%

"vannak teendői a munka befejezése és a hazaérkezés között"

annyi a teendőd hogy hazakotródsz nagyon gyorsan!

nem kell még elmenni szoliba, meg körmöshöz, meg fittnesszbe, meg a babámfa.ába!

Majd akkor jössz rá hogy nekem van igazam és nem neked amikor a saját nyákodtól fulladozva, sírva könyörögsz a nővérnek hogy segítsen.

2020. nov. 18. 00:19
 14/30 A kérdező kommentje:
Komolyan olyan durva hogy emberek hogy összekeverik a dolgokat. Én nem az vagyok aki szoliba meg körmöshöz járkál :))))) Úristen, én értem hogy egész nap ezeket olvassátok a face-en, aztán lövöldöztök a vakvilágba, de nem, én nem az vagyok akiket ott olvastatok :DDD Tényleg de ezt legalább megértem, mert én se bírom ha valaki egész nap ott ül. Jól van most tévedésből rám mondtad, mindegy. Elárulom körmöshöz nem 8 után mennek... Azok akik otthon rohadnak 8 után gond nélkül, azoknak van idejük előtte körmösözni meg fiszmfszom. Én azokról beszélek akik dolgoznak a családjukért, és korai nekik a 8 óra természetesen, mert nem érnek addigra haza, ezen kívül egészségesen élnek hogy ne még velük is tele legyen a kórház, vannak ilyenek csak nem olvassátok őket a face-en... :))
2020. nov. 18. 01:01
 15/30 anonim ***** válasza:
68%

június óta nem léptem be a facemre... nem is tudom még meg van-e a fiókom egyáltalán :D

15 órád van elintézni mindent. ha ez nem elég, akkor irigyellek az energiáid miatt, vagy a dealered miatt... :DDDDD

Meg ha már matek: ha 15 órát, vagy annál többet nem vagy otthon akkor mennyi időt töltesz a hőn szeretett családdal?????

2020. nov. 18. 01:48
 16/30 A kérdező kommentje:
Undorító ez az ország. Ami itt megy ezzel a 8 órás szarral, egyszerűen undorító. Eddig szerettünk itt élni, de itt olyan emberek mutatták meg magukat, akikből 100 km-es körzetemben ne legyen egy se!
2020. nov. 18. 02:15
 17/30 anonim ***** válasza:

"akik dolgoznak a családjukért, és korai nekik a 8 óra természetesen, mert nem érnek addigra haza, ezen kívül egészségesen élnek hogy ne még velük is tele legyen a kórház

...

Napirendet is kérsz?"

Egyelőre neked vannak időbeosztási gondjaid, és ahhoz, hogy tanácsot tudjunk adni (nem mintha megérdemelnéd...), igen, érdemes lenne tudni, hogy mitől nem fér bele (szerinted) mindaz munka előtt, ami másoknak is belefér valamikor a napjukba.

2020. nov. 18. 09:39
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem kell a tanácsod az időbeosztásomhoz. Valamint nem fér bele másoknak sem minden így a napjaikba. Ezen kívül egyszerű számolással megállapíthatod, hogy 11 óra munka 1 óra vásárlás, 2 óra utazás, és 1 óra sport az 15 óra, ez a jelenleg rendelkezésre álló keretünk, ami 15 óra. Csak akkor működik, amennyiben reggel 5-kor kezdődik a munkamenet. Egy egész család és munkatársak időbeosztását átállítani kényszerűen 1 vagy 2 hónap kedvéért további időveszteségeket okoz. Remélem követhető.
2020. nov. 19. 11:14
 19/30 A kérdező kommentje:
Természetesen így még nagyon enni nem is ettünk. Gondolom ezt is 5 előtt kellene megtennünk, vagy 8 után, mert valaki ezt így kényszeríti ránk. Bárcsak bevezetnék az egész napost végre, akkor mindenképp ki lehet menni néha tetszőleges időpontban.
2020. nov. 19. 11:16
 20/30 anonim ***** válasza:
Izé...mindenki tudja, hogy ez a kérdés a Humor kategóriában van?
2020. nov. 20. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!