Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Volt már, hogy egyik szemed...

Volt már, hogy egyik szemed sírt, a másik nevetett az emberi hülyeségtől? Kész vicc...

Figyelt kérdés

Tegyük fel, embertömegek mintha azt hinnék, hogy a rádió egy audivizuális eszköz, valaki megkérdezné:

"Petőfi rádió milyen fajta audio-vizuális ingereket közvetít?"

Erre válaszolók sora megmagyarázza ugyazant a hülyeséget, hogy pl "youtube videóükat közbvetít képsorokkal a Petőfi rádió",

ellenben, tegyük fel, egy valaki jó választ ír, hogy "a rádió nem ad vizuális élményt, viszont audió ingereket igen, a Petőfi rádió ilyen és ilyen volt a különféle évtizedekben stb...",

erre mindenki lehurrogja ezt az egyetlen értelmes választ, még szakirodalmi megjelölést ad valamelyik ostoba, amely megintcsak a hülye válaszoknak mond ellent és az egyetlen helyes válaszoló hozzászólását támasztja alá

pl:

"Hankiss Elemér: a televíziózás története, és az azt megelőző rádiós korszak, tessék, ebben is benne van, hogy a rádió képjeleket ad!"

Erősködik a kérdező is és valamelyik válaszoló, hogy "de pedig így van, mindenki értelmesen tud váalzolni, csak az nem, aki szerint nem vizuális a rádió..."

Mi ez itt, bolondok háza???

Tele van zombikkal ez a gyakorikérdések, tisztelet a kivételnek.

Ez egy fiktív példa volt, de pont ilyeneket tapasztalalok, időnként szinte egy az egyben evvel analóg menyilvánulásokat itt.

Egyesek ennyire unatkoznak, hogy végig se olvassa a saját kérdésére sem a válaszokat? Akkor minek ír ki kérdést az ilyen? Önigazolásból?

És akkor a kérdező neki áll feljebb, hogy ő választ szeretne, hoyg milye nvizuéális jeleket ad a rádió, mert neki ez fontos... és őt ugyan már senki se világosítsa fel udvariasan se, hogy a rádió nem ad vizuális jeleket...

Néha úgy érzem, menthetetlen az emberiség... De akkor, bakker, minek tesznek fel kérdéseket?? Noooormális? :D

Komolyan mondom, hogy nem egyszer szó szerint ez történik! Az ember szemét kiszúrja a hülyeség, és akkor hivatkozik dr Hankiss Elemérre is, hogy "márpedig Hankiss is megmondta, hogy az analóg rádió képeket szolgáltat, mi több, youtube videókat, mert nicsak, itt a Hankis szakirodalom"...

HÁHHH!!! Itt a Hankiss szakirodalom, és akkor megadom benne a vonatkozó oldalszámot, ott van feketén fehéren, hogy áttörés volt, amikor végre képi anyagot is tudott a tudomány sugározni, a tévé megjelenésével, ami hírközlés és más téren immár több érzékszervi ingeren át is tudott közvetíteni, látványt is ad, ELLENTÉTBEN az addigi rádióval mint médiummal.

Komolyan el kell magyarázni, hogy 2+2=4, mert valaki mutatja a szakirodalmat, hogy

"márpedig Gauss matematikus szerint 2+2=5"

És akkor megadom, hogy nyilván Gauss szerint is 2+2=4, ehhez Gauss sem kell, csak egy 4 éves gyerek, az is igazolja az igazamn, de én vagyok az ostoba, mert mindgenki ugyanazt a másik váalszt röfögi, hogy "pedig DE! 2+2=5, meeeee Büssenyő Püstabácsi si megmonTTTAAA"

Belekerül valami tévhit az emberek agyába, és megmagyarázzák, hogy azért téved, aki jó választ ír, MERT A TÖBBSÉG EGÍYSÉGESEN hülyeséget ír, tehát értelmeset...

Vicc az egész.

Nem izgat különösebben, de aki szintén tapasztalja írjon már valami hasolnó sztorit, légyszi, ha van kedve. Néha nem tudom, sírjak, vagy röhögjek. :D Zombi land... Ennyire hat már a covid oltás, vagy mi a szösz, hogy megindult a zombihadjárat...?

Bár ez évek óta így megy, úgy látszik a sertésinflu oltás következménye is már a zombulás volt...

2021. jan. 22. 00:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Viccen kívül nekem tényleg szokott, hangosan nevettek vagy csak meg moslyogom az emberi létet. S a jobb szemekből a könny kicsordul...

Amit még írtál hát igen az vicc

2021. jan. 22. 07:48
 2/18 A kérdező kommentje:

Hát igen... Fárasztó tud lenni, hogyaz ember segít, önzetlenül, és bár nekem is szoktak a neten, de a lelkem kiteszem sokszor, részletesen, gyakoralti szaktudásom általírok, erre beírják öten, tizen a köztudatban levő ugyanazon marhaságot, és a kérdező csak azért ad nekik igazat, mert a "többség megértette e kérdését, csak én nem..."

:D

A hab a tortán, amikor egy tömegbirka még szakkönyvet is idéz, ami engem igazol, de úgy nyilatkozik, mintha az ő igazát támasztaná alá... Még öngólt is rúg, a kérdező megtovábbra is nekik ad igazat.

Akkor minek segítettem? És nem is ez pláne...

Hanem hogy minek kér segítsget az ilyen...?

Főleg ha olyan szavakat használnak egyes kérdező, amely szavak jelentésével nicnsenek is tisztában.

Elmondom, hogyan járok el, ha én kérdezek:

ha nem értek valamit, rákérdezek, de nem használom a kifejezést úgy, mintha tudnám, mit jelent, akkor se, ha kérdést írok ki. Pláne nem szólom le mások hasznos munkáját, hogy ingyen segít nekem, főleg, ha szakterülete. Más kérdés,m hoyg szakember is lehet tévhitben, ezért vitaképes vagyok a saját szakterületemen is, és ezt a hozzáállást mástól is elvárom (általában hiába).

Ha néha hibázok, bevallom amikor belátom (mielőbb), elnézést kérek, és megköszönöm a másik ember munkáját. Én, a "bunkó".

Én volnék a furcsa...??

Miért kell olyan kérdésket kiírni pl, hogy

"melyik szebb állat? A búza, vagya rozs?"

És ha valaki udvariasan kijavítja a kérdést csak azért, hogy segítsen, akkor miért kell belekötni abba, aki kijavította? Főleg, ha felelősségteljes témráól van szó...

Tényleg ilyen nagy arányban a bolondok háza a gyakorikérdések? Jó ideje járok ide, máig nehéz ezt megszokni.

Tele van zagyva, és önigazoló kérdésekkel a gyakori...

"Ugye jól csinálom, hogy...?"

Erre én: "kérdező, meglétásom szerint nem látod jól megindokolnám: satöbbi..."

A kérdező meg úgy reagál erre, hogy hogyan is merészelem megcáfolni őt.

Erre én: "akkor miért írtad ki a kérdést, önigazolásból?"

erre ő megsértődik. Rosszabb esetben a tübbi birka is nekem esik...

Noooormnális? Csak mer' a Büsssenyő Püsssta bácsi megonnn'tttaa?

2021. jan. 23. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Látom ráérsz :)

A kérdésre válaszolva: nem.

2021. jan. 23. 21:54
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük az igen hasznos, értékes, érvekkel alátámasztott választ, mélyen tisztelt kedves előző. :) A példádnak külön örültem. :) Bearanyoztad a napomat. Mosoly jel. Stop.
2021. jan. 23. 21:56
 5/18 anonim ***** válasza:
56%

Hát el sem tudod képzelni, hogy a példán mennyit gondolkoztam a te kedvedért.

(Nagyon szívesen)

2021. jan. 23. 22:02
 6/18 A kérdező kommentje:

Látod... :) Ezért értékelem az erőfeszítésedet. tudod, mi van a halál után? :) Egy biztos, jól fogsz járni. Ezt én garantálom. Beképzelt módon én vagyok SzentPetya, nagy szerszámmal. :) Olyan bulit csapunk, amikor reinkarnálódsz, hogy izibe' nem tudom mit csinálsz majd. Mivel nem tudok semmit. Cska azt, hogy jól fogsz járni a segítpkészséged által, az biztike, édesem.

Jól is laktam a kiadós példádból. Ilyen kis zöldpenészes-zöldfülű-taknyos-pisztáciásból van még egy kevés? :)

2021. jan. 23. 22:06
 7/18 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező!

Nem tudom, hogy mi fáj neked ennyire, de nézesd meg magad valami orvossal.

Ugyanis a megnyilvánulásaid, túllépnek az úgynevezett "normális emberi viselkedés" megszokott formáin.

Lehet, hogy ez nem baj, vagy talán még elfogadott is, de nagy általánosságban nem a megszokott.

Ergo: kilóg a sorból, és mint ilyen, kezelendő.

2021. jan. 23. 22:21
 8/18 A kérdező kommentje:

Előző, a tudományos és józan ésszel alátámasztott érveidet köszönöm, szeretettel. Biztosan jól érzed magad a bőrödben, a mérhetetlen jóindulatod okán. :)

Megfogadom a tanácsod, mielőbb kerítek a te számodra pszichológust! De mivel nem vagyok annyira túlzottan jó ember, ezért nem kapkodom el, mert ahhoz kissé önző vagyok.

De te viszont bőséggel érvelsz, mint egy értelmes ember, hálás köszönöm a nagyon értelmes agyad és szeretetteli szíved miatt! Épp olyan kedves vagyok, mint te. Viszonzásul, CSAK NEKED :), mert megérdemled.

A humorodat külön értékelem. :)

De viszont lassan megyek, mert kezdek elálmosodni.

Nem tudom, ki volt ilyen fárasztó, de biztosan nem te.

2021. jan. 23. 22:29
 9/18 anonim ***** válasza:

Köszi, tényleg elvagyok a bőrömben. (jut eszembe' mi mást is tehetnék?)

Köszönöm kedvességedet, de semmiféle agykurkászra nincs szükségem.

Ha szükségét érzem, majd keresek a saját eszemből.

(különben sosem lesz ilyen, mert egy öntörvényű alak vagyok)

Jó ötlet, egy alapos alvás után lehet, hogy másképp látod a világot.

(holnap talán még az én válaszom is elviselhetőbb lesz)

Joccakát!

2021. jan. 23. 23:01
 10/18 A kérdező kommentje:

Tényleg, most, hogy mondod, az orvosok, amióta covid van, OKOS módon, TÁVGYÓGYÍTJÁK az embereket, mint anno a Gyurcsok. :) Egyre jobb világ lesz itt, kérem. :)

A fehérköppenyes, látod, nem is hülyeség, hiszen vakon követi a legtöbbje az orvosi egyetemeket. Akkor biztos okosak, érdemes beszélni velük. Telefonos távdiagnózisért. :)

2021. jan. 23. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!