Rendben,van 6 féle azom,abból 3 ezzel keresztezett.
Nem tudom ezek is érdekelnek-e vagy csak azok.
2023. márc. 25. 14:25
202/304 anonim válasza:
Hát akkor legyen egy ez is meg egy az is, cserébe adok egy ilyet is és egy olyat is, és koccintunk, miközben a fűszoknyás k*vák legyezgetnek minket pálmafalevéllel az ezerszínű naplemente földöntúli gyönyörében.:D
2023. márc. 25. 14:39
203/304 anonim válasza:
Húha,dobom el ami a kezemben van és csomagolok,hogy élvezhessem a legyezést.
Csomagolok pólót,bugyit,meg ezt is azt is ,hogy koccintsunk ilyennel vagy olyannal,ki mit kíván.
2023. márc. 25. 14:44
204/304 anonim válasza:
Nem ilyennel vagy olyannal, hanem ilyennel ÉS olyannal! Nos, akkor szerintem ezt megbeszéltük! Egyébként merre van a kérdező? Bekakilt? Szóljak az óvónéninek?
2023. márc. 25. 14:59
205/304 anonim válasza:
Igaz, a vagyot elírtam siettemben.
Óvónéni tisztába rakja a kérdezőt?
Amúgy lehet itt van csak ott bámulja a válaszokat.
2023. márc. 26. 01:31
206/304 anonim válasza:
Ezért tettem hát fel a kérdést ezzel kapcsolatban. Ha gond van, akkor nyilván tisztába teszi az óvónő, de szerintem őt elvihették az ufók.
2023. márc. 26. 01:36
207/304 anonim válasza:
Ne mán!
Pataky gyere vissza.
Kérünk téged válaszolj a kérdésedre!
2023. márc. 26. 01:45
208/304 anonim válasza:
Na, most égtem ki 😂😂😂😂
Tehát a kérdező Pataky, és neki az a dolga, hogy válaszoljon a saját kérdésére?😂
2023. márc. 26. 01:49
209/304 anonim válasza:
Mér nem?
Szerintem logikus,ha mán ily’ szépen kiveséztük a dolgokat.
Rájöttünk ,hogy ki a kérdező,meg,hogy nem akar magának válaszolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.