Van itt olyan, aki nincs itt?
Nem vagyok itt, mert mink olyan szegények vagyunk, hogy a szomszédéknál lakunk, de internet még itt sincs mert ők is szegények, emiatt a szemközti házba ordítjuk át, hogy melyik weboldalra mit írjanak be, utána onnan visszakiabálják, hogy mit látnak a képernyőn.
Ezért nem vagyok itt, mert a szomszédban vagyok.
Ha keresztülhaladsz egy olyan utcán, ahol a két oldalt lévő házból ordibálnak kifelé egymásnak, akkor azok mi vagyunk. Akkor valami donétet dobjál már nekünk internetre, parizeres zsömlét is elfogadunk, de akkor azt a világoskék színű ház felé dobjad. A pénztet a másik házhoz, mert a szemben lakó szomszédnak is ki kell valamibül fizetnie a zinternetet. Minden donétet hangosan kikiabálunk. Például, hogy piros Opel Astra, kösz az ötszáz forint donétet és a fél szalámis szendót.
De kérlek ne szubszkrájboljatok, mert már így is össze van firkálva a ház fala. Lájkolni lehet, ha amikor elhaladsz az autóból kimutatsz egy felfelé tartott hüvelykujjat. Ha mutatóujjat mutatsz, akkor bannolunk, ami azt jelenti, hogy legközelebb nem engedünk át a falun. Akkor aztán kerülhetsz Alsóbüdöspárkány felé.
Mi a csecs?
Mostmár tuggyák hogy a piros asztrámmal osztogatom az elemózsilyát.
Oszt ha kilopják a kereket allóla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!