A pizzát miért nem szokták sütés közben félidőnél megfordítani, míg más ételeket igen?
A palacsinta vékonyabb, mégis meg szoktuk fordítani.
Ezek szerint azt szoktuk feleslegesen.
De a rántott húson van morzsa, liszt meg tojás, mégis ha sütőben sütik azt meg megszokták fordítani, tehát ez nem érv, hogy azért mert van rajta valami.
Az meg hogy vékony, az sem jó, mert a palacsintát is megszokták
Pont azért amiért pl az almáspitét sem :)
De ha már a palacsintánál tartunk... talán azért mert a pizza sütőben készül így minden irányból éri a hőhatás.
Palacsintát nem sütőbe csinálod.
Rántott húst nem éri minden irányból egységesen hő, ugyan körbeveszi az olaj de az allulról van melegítve.
Sütőben viszonylag kevés dolgot szokás forgatni mivel itt van a leg egyenletesebb fűtés.
Pl egész csirke, sütemények, pékáruk stb közül egyiket se forgatod, de még a szelet húsokat se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!