Mivel szoktátok beburkolni a tortát?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok és én általában sima habtejszínnel vonom be, de szeretnék újítani ugyanis észrevettem, hogy azzal nem lehet olyan szépen egyenletesen dolgozni.2023. jan. 29. 10:52
1/10 anonim 



válasza:





Csokoládéval,karamellel,gesztenyekrémmel,diókrémmel..stb.Rengeteg variáció van.
2/10 anonim 



válasza:





Az komoly lehet. Nap végére nem olvad le? Alap, hogy tortát krémmel vonunk be!
3/10 anonim 



válasza:





Valamilyen krémmel, de ha nagyon tartós tortát akarsz (ami nem folyik szét ha 1-2 órát áll) akkor fondant-tal vond be, bár ez kicsit bonyolultabb mert úgy kell rásimítani, hogy ne maradjon levegő alatta.
4/10 anonim 



válasza:





Marcipán,de jó a tejszínes is amivel eddig csináltad vagy vajas főzött krém.
5/10 anonim 



válasza:





Általában azzal a krémmel, amivel töltöm
6/10 anonim 



válasza:





Először az arcommal, utána a gyomrommal! :D
7/10 A kérdező kommentje:
#2
Nem olvad le, mert hulala habtejszínt használtam, abban sok a habfixáló
2023. jan. 29. 13:09
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2023. jan. 29. 13:11
9/10 anonim válasza:
Vagy hulala, vagy a saját krémje, vagy unidec fondant.
Sok tortát készítek.
10/10 anonim 



válasza:





Ja, hogy hulala... Az egy vegyi kotyvalék. Én mindenkit lebeszélnék róla, hogy azt használja bármihez is. A rendes tejszínhab az arról ismerszik meg, hogy rövid időn belül olvadni kezd és ez így természetes. Nem habokkal és habfixálóval kell ökörködni, hanem rendes krémet csinálni a bevonathoz, mert az való erre. Esetleg fondant, marcipán vagy olvasztott csokoládé. A hab az diszítésre való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!