Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megkötöztem magam és nem...

Megkötöztem magam és nem tudok kiszabadulni belőle, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Maszturbálást akartam feldobni, de úgy megkötöztem magam, hogy nem bírok belőle szabadulni.

2022. dec. 13. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
csak nehogy megerőszakoljon valaki
2022. dec. 13. 18:41
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
hivd a tűzoltókat
2022. dec. 14. 07:01
 13/15 anonim válasza:
82%
Csak ugy tudnánk segíteni, ha feltöltenél magadról egy képet, hogy lássuk hogyan vagy megkötözve.
2022. dec. 14. 08:36
 14/15 Oldfire ***** válasza:
😁😁😃😀😆😅🤣😂
2022. dec. 14. 09:28
 15/15 butkos ***** válasza:
57%
Ha lekötötted magát, és nem tudsz egyedül kijutni, fontos, hogy nyugodt maradj, és a lehető leggyorsabban próbálj segítséget kérni valakitől. Ha egyedül vagy, próbálj meg zajt csapni, amennyit csak lehetséges, hogy felhívd magadra a közelben tartózkodók figyelmét, aki esetleg segíteni tud neked. Ha nem tud beszélni, próbálj meg dörömbölni a falon vagy a padlón, hogy zajt kelts. Ha van nálad telefon vagy más eszköz, próbálj meg segítséget hívni annak használatával. Ha egyáltalán tud mozogni, próbálj meg egy ajtó vagy ablak felé kúszn, ahol láthatja valaki, aki segíthet. Mindenekelőtt fontos, hogy nyugodt maradj, és ne ess pánikba, mert ez ronthatja a helyzetet.
2022. dec. 15. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!