Mondtok olyan szavakat, szlógeneket amiken röhögtök a haverokkal, barátokkal?
Méh-ez a szó az amin a legtöbbet röhögtünk xD
Nehéz lenne leírni , de legyen annyi elég hogy egyik osztálytársunk aki simán lever nála nagyobbakat elfut sikítva ha meglát egy méhes, pedig nem is allergiás a csípésükre
csalánszopó száj xDD
macskabenzin (tej) :D
emo vagyok, pengét szarok
igyunk vizet, margit fizet
igyunk, hogy legyen hugyunk
az a éhes leszek fáradt vagyok nagyon ratyi!
kb olyan szintű mint az hogy mindig amikor felkelek reggelente arra kelek, hogy már nem alszok
ma 17:24
mi a kúrtafarkúkismalacért kell állandóan belekötni a másikba? :'D jól esne,ha bejelenteném a válaszodat?-.- mert lassan az lesz...
Az egyik osztálytársam megkérdezi a kémia tanárnőt:
-Tanárnő mi a kedvenc kajája?
-Mire én: kovászos uborka! még a tanárnő is elnevette magát xD
Meg a multnap a tanárok elmentek "kiruccanni" és nem tudtuk, hogy ki marad ki nem? miből taniuljunk miből nem? azt mondja az egyik én nem tanulok holnapra matekből. azt mondja az oszi és ha bejön órát tartani? hát kidobjuk az osztályból! xD
Meg felel ez egyik rosszat mond, mire a hátamnál az egyik: dik! az oszi: dik? o.O utánna másnap felel egy másik, jót mond a tanár nem halja elkezdi nem, mire a padtársam: hát jót mondott a csávó! xD
Elkezdi az oszi: dik, more, csávó? mik mennek ebben az osztályban? (a more-t ő tette oda xD) de az a hangsúly nála xD még ráadásul beis volt rekedve xD
17:04. Érdekes... Kritizálsz, de TE nem írtál semmit...
( az vagyok, akinek címezted a "kedves" hozzászólásod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!