Ebben mi a vicces?
Szerintem ezen max. egy 8 éves gyerek tud nevetni, de komolyan.
De nem az a baj, hanem az egész net meg a facebook ilyenekkel van tele.
Akik ezeket csinálják, azoknak tényleg ennyire békavalag alatti szinten van a humorérzékük?
Az a szep az eletben meg az emberisegben, hogy nem vagyunk egyformak! Ahogy a humorerzekunk sem.
Van, akinek ez vicces, van, akinek meg nem. Ennyi a sztori, nem kell ezert agyverzest kapni, se lenezni a masikat, mert hidd el, te se vagy jobb semmivel sem. Csak mas az izlesed.
Engedd el kerdezo es boldogabb leszel 🥰
A legelső válaszolóval maximálisan egyetértek.
Annyit pontosítanék a kérdésen, hogy nem békavalag, hanem tyúkpopó!
Ez már eléggé régi vicc. De én jót mosolyogtam rajta annak idején.
És egy kicsit azért elgondolkodtató is, ami az emberi kapcsolatokat illeti: hogy érdemes-e olyan kapcsolatokat fenntartani, ahol azért jöttek össze, mert tetszettek kicsit egymásnak, de azon kívül a két fél szinte soha nem érti meg egymást, mert az egyik pl. jóformán semmin nem tud mosolyogni, nevetni?
Kedves kérdező, te mint megkeseredett, ..., tudnál mutatni valami számodra is vicceset?
Mert én úgy érzékelem, hogy neked semmi nem jó.
Vagy, máshogy kérdezem: ha nincs türelmed az emberekhez, akkor minek nézegeted a közösségi oldalakat egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!