Milyen olyan dolgok, tulajdonságok vannak, amik, ha ember csinálja negatív, visszataszító, rossz, ha állat, akkor meg pozitív (pl. cuki, jó értelemben vicces)?
Hát nem tudom, ez elég szubjektív, nekem a hangos kajálás állatoknál semleges, a féltékenységet nem tartom viccesnek vagy cukinak állatnál sem, olyankor rá is szoktam szólni (kutyára, lóra) .
Példákat mondva pedig..
A kutya ha megörül valaminek lelkesen körbeszaladgál, míg az embernél ez szokatlan és taszító lehet.
Az sem mindegy menekülőállatról vagy ragadozóról van szó. Nyilván ha az ember is úgy megnézne rémültem minden új dolgot, mint egy menekülő állat, az is furcsa lenne.
Farokcsóválás :))
Viccet félretéve talán én sem tudok erre mit mondani. A csámcsogással egyetértek.
Pl egy állatban nagyon szeretem ha jó kis bundás, egy emberen visszataszító lehet a dús szőrzet.
Nem szeretem a szótlan embereket, de az indokolatlan kutyaugatástól gutaütést tudnék kapni :D
Ez rám pl nem igaz, de sok kövér állat "jajdecuki" míg az embernél már egy erősebb alkat is le van dagadtozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!