Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Gorillàn 🦍 lehet lovagolni?

Képernyőkép kérdése:

Gorillàn 🦍 lehet lovagolni?

Figyelt kérdés
🦍
2022. nov. 30. 14:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

Én megpróbáltam lovon gorollolni, de ledobott.

Földre estem, leporoltam magam, majd felcsimpánzkodtam.

Kiröhögött. Pofán vágta egy gorilla, azóta körbe-körbe forog.

Most meg énekelni kezd, hogy a kör közepén állok…

állíti hamíííííííííííííííísssssssssssssssss! Jaj nekem!

2022. nov. 30. 17:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Dicks out for Harambe 😢
2022. nov. 30. 18:17
 23/26 anonim ***** válasza:
78%

Amire te gondolsz, az a gerilla.

Mellesleg a gorillán is lehet lovagolni, feltéve, hogy előtte sikerül megnyergelni, meg a kantárt a szájába tenni és a kengyelről sem árt gondoskodni, meg a sarkantyúról, amit a vékonyába lehet neki vágni, amennyiben sikerül azt előzetesen fellelni.

Azt azonban meg kell említenem, hogy piros szemű gorillával nem is érdemes kísérletezni, sem elefánttal, mert ezek azonnal elbújnak a cseresznyefán, amit az is bizonyít, hogy még soha senki nem látott sem piros szemű gorillát, sem elefántot cseresznyefán, és ez csak abban az esetben lehetséges, ha sikerült nekik elbújni, mert különben valaki már látott volna.

Rövidesen gorillalovagló versenyek is lesznek hazánkban, amikorra sikerül kivágatnom a cseresznyefákat és akkor majd ingyen jegyet küldök a kiváló ötletért.

2022. nov. 30. 18:45
 24/26 NTBS ***** válasza:
100%
Nem a gorillán gorillagolni lehet.
2022. nov. 30. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
lovillán gorillolni
2022. nov. 30. 20:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát, csak ha lovagorilla; bár ő is inkább lovagolni szokott, harci , lovagi szettben.
2022. dec. 2. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!