Lehetne a medvén lovagolni?
Múltkor beszélgettünk egy haverommal a kutyafuttatóban, és szóba került, hogy mi lett volna, ha az ősember a medvével is úgy "összebarátkozik", mint a farkassal :D
(tudom, a kutyafélék életmódja nagyon hasonlított az emberéhez, ezért is volt lehetséges az "összecuccolás", de ezt a tényt mellőztük)
Nna, ha létezne ló méretű kutya, akkor arra nem lehetne felülni, mert nem bírná a gerince.
Egy medve hátán lehetséges? Mennyire lenne "kényelmes" rajta közlekedni?
(BOtW-dal játszottam, abban cuki volt :D)
Ha lehetne, akkor inkább medvegelni lehetne. Más a mozgása mint a lónak, tehát a lovaglási tudományt szerintem el lehetne felejteni hozzá. A ló amolyan hullámzó mozgást végez, könnyű felvenni vele a ritmust a hátán. A medve a lépdelésnél kileng oldalra, valószínűleg kicsit lassított rodeó érzés lenne. Nem lehetetlen, ha találsz hozzá egy "kezesmedvét".
Szerintem ha a kutya lóméretű lenne, elbírná a gerince.
Nem. Lovagolni lovon lehet.
Medvén medvegélnél.
Már miért ne lehetne, Putyin is megtette.Talán más embernek is sikerülne:)
Köszönöm a válaszokat :)
Putyin nem ember. Ő Putyin :D
"Putyin is megtette."
Látszik, hogy az egy szerkesztett kép.
Valójában nem medvén lovagolt,
hanem a sátán kutyáján, csak az túl ijesztő volt, ezért szerkesztettek alá medvét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!