Lehetne egy szarvas hátán lovagolni?
Figyelt kérdés
Elméleti, természetesen.
Egy szarvas (angolul elk, nem tudom hogy pontosan melyik fajta szarvas) megbírna a hátán, és képes lenne hosszabb ideig vinni az erdőben, vagy anatómiai okok miatt ez nem lenne lehetséges?
(nem bírná a gerince vagy a lábai, például)
Ha igen, milyen lenne lovagolni rajta?
2017. dec. 11. 22:35
1/8 anonim válasza:
Szerintem ahogy leírtad nem bírná a lába és a gerince! Szerintem ne kínozd meg, de ha sikerül írd meg privibe milyen volt! =)
2/8 anonim válasza:
Az elk már elég robosztus, meg lehetne lovagolni, mint ahogy az összes nagyobb szarvasfajt. Hogy milyen lenne, azt nem tudom. :) Írd be google-be, hogy riding an elk, találsz róla képet is :) De még többet találsz rénszarvas (reindeer) és jévorszarvas (moose) esetén. :)
3/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egy szarvas hátán elférne egy ló.
7/8 anonim válasza:
Nem, azon esetleg csak "szarvasagolni" lehet! Miért ne, mivel szoktak lovagolni, tevegelni, meg szamaragolni is.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok: Úgy értem, ilyen szó is lehet, hogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!