Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Gyapjas mamut család (apa,...

Gyapjas mamut család (apa, anya, egy teenager mamut gyerek) örökbe fogadásához kb mivel keszuljek? Táp, itató, legelő stb...

Figyelt kérdés
Vagy ez csak ilyen névleges dolog és az állatkertben maradnak csak fizetem a rezsijüket?

2022. aug. 20. 09:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kardfogú tigrisre gondolsz igaz? Nekem is eszembe jutott csak nem tudom meddig lesz még hatósági áras a hús
2022. aug. 20. 10:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Jajaja, arra, csak véletlenül írtam cicát. Tankolj fel csirkefarháttal, azzal kihúzod egy ideig. Utána meg mehetsz segííílyért.
2022. aug. 20. 10:53
 13/23 A kérdező kommentje:
Így lesz!
2022. aug. 20. 11:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kardfogúval sem lesz kevesebb gondod,a bundáját ugyanúgy ápolni kell,ráadásul a szemfoga is törődést igényel-kevés állatorvos vállalja.Ha letörik,az új fog kb.egy kocsi ára...
2022. aug. 20. 11:27
 15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon jó cica-kutya kozmetikusunk van, ő megoldja.
2022. aug. 20. 12:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ha a Nemzetközi Gyapjas Mamut Mentő Egyesületnél vagy egy mamut tenyésztőnél fogadsz örökbe akkor azt hazaviszed, ha állatkerbe csak rezsit fizetsz. Meg lehet igényelni támogatást az államtól is több mamutot tartó gazdiknak.

Amire szükséged lesz: póráz (meg kell sétáltatni)

ásványvíz (kell mit inniuk)

tó (hogy tudjanak fürdeni)

mamut táp (minden nagyobb kisállat kereskedésbe lehet kapni)

szállításra alkalmas valami (pl. karton doboz kis lyukakkal vagy hordozó)

valamit venned kell sampont nekik vagy kozmetikus hoz vinni

2022. aug. 26. 11:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Utolsó, az állatorvosi költségeket kihagytad, nyilván kell nekik valamiféle mamut-oltás is. A doki biztosan ismeri a protokollt.
2022. aug. 26. 11:43
 18/23 anonim ***** válasza:

ja igen tényleg kihagytam pedig nagyon fontos (16os vagyok)

és csippeltetni is kell

2022. aug. 26. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:
18-Nem szeretnélek kioktatni,de tévedsz...A mamutnál nincs természetes szaporulat,csak mesterségesen előállított egyedek,minden példány kap azonosítót születéskor,nem kell külön chippelni őket...
2022. aug. 26. 14:59
 20/23 A kérdező kommentje:
Akkor otthon szaporittani se tudom? Szeretném ha üzekednének is.
2022. aug. 26. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!