Szerintetek zseni vagyok, ezt találtam fel?
Az a helyzet hogy mindenki szeretne izmokat, de azért keményen is kell edzeni, és ezt sokan nem tartják be.
Gondolkodtam egy kicsit nem kell hozzá sok kb. 2 perc alatt kitaláltam a dolgot, emiatt is érzem magam zseninek.
Tehát az a helyzet, hogy ugye izmosodáshoz bukáshoz közel kell edzeni, azt ajánlják, hogy olyan 1-2 ismétlést hagyjunk a tankban. Vagyiiis, ha én a 2 ismétléshez ragaszkodom, hogy annyit hagyok benne, akkor a íme a teóriám.
Szóóval a helyzet az, hogy mi van akkor ha én 10 sorozatot csinálok minden izomra edzésenként, de minden sorozatban olyan súlyt használok, hogy 2 ismétlés menjen belőle. Ekkor jöhet a szabály, hogy 2 ismétlést benn kell hagyni a tankban. Azazzz edzés nélkül erőltetem magam és izmosodok.
Ötletek? Szerintem ZSENIÁLIS.
#4, igen és pont azt mondják annyira kell keményen tolni, hogy 1-2 ismétlés maradjon a tankban minden sorozatnál.
Ha épp 2 megy a súllyal, akkor ha 0-t nyomok bele pont 2 marad benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!