Ufokurtato007 kérdése:
Megdöbbentő bizonyíték az időutazásra, mi az Ön véleménye?
Figyelt kérdés
Köztudott volt eddig is, hogy különböző idegen fajok képesek dimenzióváltásra, alakváltásra, de a legújabb fejlemények szerint most már az időutazásra is. Ez alapjaiban változtatja meg az idegenekről alkotott képet, mivel most már mégveszélyesebbek, mint eddig, főleg, hogyha ilyen technológiai bravúrokra is képesek.
Tim Peake az általa hallottak után teljesen megborult, és sürgeti, hogy a Galaktikus Tanács hozzon törvényt az illegális időutazgatásra.
Link: [link]
2022. jún. 21. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Köpnyi-nyelni nem tudok
Ez a felfedezés feldobta a napomat
Szkeptikus voltam ezidáig, már nem vagyok az
Hihetetlen felfedezés
12 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
Sakk-matt szkeptikusok
2022. jún. 21. 20:46
2/12 anonim válasza:
Megmondom őszintén. Nagyon értelmes kérdéseket szoktál kiírni, de ez most nagy ostobaság. Tudom mert fizikus vagyok. Az idő nem létező fogalom. Az emberi elme találta ki kényszerűségből, folyamatok egymás utáni leírására. Nem lehet időben vissza utazni, mert azok az anyagi rendszerek már elmultak. Nem léteznek sehol. A mult egy adott időpillanatában életek csupán. Ugyanígy előre menni sem lehet, mert még nincsen jövő. Most alakul.
3/12 anonim válasza:
Én azt hittem ufokurtató egy troll...."Nagyon értelmes kérdéseket szoktál kiírni" 😳
4/12 A kérdező kommentje:
#3 Pedig nem, nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nem vagyok troll. Ufológus vagyok, akit üldöznek, mert manapság ez a divat, olyan ez, mint a középkorban a keresztényüldözés.
2022. jún. 21. 21:36
5/12 A kérdező kommentje:
Ha úgy tetszik bizonyos értelemben egy 21. századi ufó messiás vagyok.
2022. jún. 21. 21:40
6/12 anonim válasza:
Majd múlt hét szerdán leírom a véleményemet, most nincs kedvem.
7/12 anonim válasza:
Ez már vicc kategória XD
Messiasnak hívatja magár!
XD
8/12 A kérdező kommentje:
Hívhatsz prófétának is, ha neked az jobban tetszik.
2022. jún. 21. 22:02
9/12 anonim válasza:
Én benne vagyok.
De csak akkor, hogy pont úgy alakul a sorosod, ahogy néhány fontos prófétának.
Hány éves vagy?
10/12 anonim válasza:
Tehát a mainstream média kerülendő, a Hamu és Gyémánt és társai a mérvadó hírforrások...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!