Hogyan készül a tehénlepény?
Figyelt kérdés
A receptjére vagyok kíváncsi. :)2022. jún. 6. 17:41
2/5 anonim válasza:
Hozzávalók:
- tehén (1 db)
- búzaliszt (fél kiló)
- víz
- só
- káposzta (opcionális)
Elkészítése:
A tehenet a liszttel és a sóval homogén masszává dolgozzuk, majd a kívánt állag eléréséig adagoljuk hozzá a vizet. Ízlés szerint adhatunk hozzá egy fej káposztát.
A lepényeket 20 percen át sütjük a 190°C-os sütő középső rácsán, majd egy tehénnel megetetjük, és következő nap a végterméket a tehén a másik végén fogja prezentálni számunkra.
Jó étvágyat!
3/5 anonim válasza:
Megkérdeztem az illetékest, Bimbót. Elmondása alapján ő úgy készíti, hogy "múúúúú". Remélem, pontosan idéztem az elhangzottakat.
4/5 anonim válasza:
Fogj egy tehenet,etesd meg,és másnapra lerakja az ajtód elé.
5/5 anonim válasza:
Űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű. ( Ez a kérdés most nagyon megnevettetett; ezt a reakciót váltotta ki belőlem. :):) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!