Beszélgethetnékem van. Megesz az unalom. Segítesz?
71/81 A kérdező kommentje:
Na jó, viccet félretéve: örülök hogy kissé színesebbé tettem a napodat:) De most lépek. Szia:)
2010. szept. 17. 14:53
73/81 A kérdező kommentje:
Rendben:)Én meg nagyon szépen köszönöm:)Szia:)
250ccm-re nincs külön jogosítvány, csak 50ccmesre 125ccmesre és korlátlan ccmre.
Olyan meg nincs, hogy azért kell gyujtást csinálni mert kevés a szikra annak a hengernek.
Sejtésem szerint vettél egy 70es hengert, ahhoz pedig a gyári gyujtás tökéletes.
Az 1000ccm-es 2 ütemü wartburg ugyanakkora feszültséggel gyujt mint egy átlag 50ccmes robogó.
2010. szept. 17. 21:52
75/81 A kérdező kommentje:
tökéletes?Az s6 sport hengernek még semmi baja nem volt a gyújtással.Átraktuk a s6 racinget és rögtön közép és fölső tartományban durrog,akadozik a gyújtás meg ilyen finomságok:Szval majd 7végén egy komplett gyújtás csere
76/81 A kérdező kommentje:
de am meg mindegy h kevés vagy nem.Sz*r a gyujtásom,ki kell cserélni és kész.Az összes többi hibalehetőséget kicseréltük már és csak az van maradt ki:D
Hülyeség robogót tuningolni, majd te is rá jössz:D saját káromon tanultam meg én is:) Amikor megkaptam a Robogóm 50es ként a 70esek ellenfele volt, fogyasztás minimális, gyönyörű hang, minden ami jó, azt jött a 70es henger, tuning varió, főtengő stb stb... azt most egy rakás szemét műanyag lett belőle:) 10literen felüli fogyasztás gyenge végsebesség, gyenge gyorsulás, erőlködő hang...
2010. szept. 17. 22:29
Jut eszembe nekem is volt gyújtás hiba, próbálgasd ki azt, hogy úgy mit csinál ha a kapcsolókat különböző helyzetbe állítod, nekem alacsony tartományba ha bevolt kapcsolva a lámpa tüsszögöt összevissza
lekapcsoltam akkor megindult utána bekapcsoltam az indexet, majd nyomtam a dudát is aztán úgy jó volt.
Addig ne vegyél új gyujtást míg átnem nézted a dolgokat, lendkeréknél takaríts ki mindent nálam az okozta a javulást.
2010. szept. 17. 22:32
79/81 A kérdező kommentje:
hát izé:D..nekem 160ba van most:Dmár fullra minden ki van cserélve,ha nem lenne baj a gyujtással nagyon fasza gép lenne:Dgyorsul,húz, és végre is jó:De már belefáradtam h mindig beszarik rögtön valami ha már valami mást kijavítottunk,cseréltünk:Dszval most kicserélem a gyujtást,az idomokat lefényeztetem,aztán lehet h eladom:D
80/81 A kérdező kommentje:
már minden megvolt:Dkapcsolokat is végig kapcsoltam,meg minden.AZtán szerelőm letestelte és úgy jó volt egy darabig,de már az sem segít:Sés azért gondoljuk h gyújtás mivel már tényleg mindent átnéztünk,kicseréltünk:S
Kapcsolódó kérdések: