Beszélgethetnékem van. Megesz az unalom. Segítesz?
Figyelt kérdés
Tiszta takony vagyok,fáj a torkom,szval minden bajom.Megesz az unalom:s..valami ötlet,téma?:D2010. szept. 17. 11:52
51/81 A kérdező kommentje:
há nem?:D..am meddig kell melóznod?:/..itt a 7vége lazulni kéne már:)
2010. szept. 17. 13:55
52/81 anonim válasza:
Még egy pár órát bennt leszek...:S De aztán itt a hétvége:)
53/81 A kérdező kommentje:
és csinálsz valamit?Mész/mentek valamerre?:)
2010. szept. 17. 14:04
54/81 anonim válasza:
Milyen zenéket hallgatsz vagy mit szoktál csinálni szabadidődben?
55/81 A kérdező kommentje:
öö hát zeneileg mindent,hangulattól függ..mostanában rap,meg ilyenek,de mellette retro,minimal,stb..szval mindent:)..szabadidőmben meg hát iskolaidőben nagyrészét átpihenem,de néha eljárok ide oda,meg motorozok,vagy vezetgetek:)..és Te?:)
2010. szept. 17. 14:06
56/81 anonim válasza:
Motorozol?! :) Nekem is van jogsim mocira:)
57/81 A kérdező kommentje:
hát ö robogó:$:D..csak kicsit már át van építgetve...vagyis hát még nincs teljesen kész,de nagyjából használható:)..most komplett gyújtást kell cserélni,mert nem jó,nem elég a szikra ennek a hengernek:D
2010. szept. 17. 14:09
58/81 anonim válasza:
Értem:) Én 25kW/34LE-ig vezethetek... (szval kb. ez a 250cm3-esnek felel meg)
59/81 A kérdező kommentje:
áhh dejó Neked:)..én most abban reménykedem h bevezetik ezt marhaságot,h B-s jogsival lehet 125ccmes mocit vezetni...rögtön beújjítanák egy r125re vagy egy rs-re:D
2010. szept. 17. 14:15
60/81 anonim válasza:
Én is hallottam, nem lenne egy rossz ötlet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!