Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért ilyen bunkók és beképzel...

Miért ilyen bunkók és beképzeltek a lányok és nők a GYK-en?

Figyelt kérdés

Értékesnek hiszik magukat. Többnek.

Rá írtam privátban 40+ lányra hogy szia, de ők nem írtak vissza semmit, egysem!!!! Miért ilyen aljas beképzeltek???? Egy írt vissza az is bunkó paraszt volt!

Locsoló verset is küldtem soknak! Egy sem írt vissza.

Mi fiúk kedvesek vagyunk meg minden, ők meg ilyen szemetek..

Legalább örülnének hogy rájuk ír valaki! Én fiú vagyok és ezért egy lány sem ír rám csak úgy. Milyen világban élünk de most komolyan?

2022. ápr. 21. 14:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pedig de! Lehet és fogok is általánosítani! Kevés nő van aki vissza ír, és amelyik vissza ír az már egy rendes normális és kedves.
2022. ápr. 21. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem mindig a nőkkel van ám a baj. Ez nem társkereső, sokan abszolút nem foglalkoznak a privátokkal. Meg az sem mindegy, mit írsz. Ha csak annyit, hogy "szia" mégis mit vársz?
2022. ápr. 21. 16:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt hogy vissza írjon!!!! És nem társat akarok keresni, csak szimplán beszélgetni valakivel
2022. ápr. 21. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Arra akartam utalni, hogy ne csak annyit írj, hogy szia. Erre max annyit lehet visszaírni, hogy "szia". Ez meg így értelmetlen, halott beszélgetés, amibe nyilván nem sokan mennek bele, inkább vissza sem írnak. Legyen célja az üzenetednek, adott téma, vagy bármi, amire valamit lehet reagálni.
2022. ápr. 21. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Nekem sem írnak vissza a nők. De ne aggódj, a legtöbb férfi sem, ha valamiért, akármilyen semleges témában ráírok valakire. Ez van, nem itt kell privátban beszélgetni.
2022. ápr. 22. 09:45
 16/17 A kérdező kommentje:
De, a férfiak vissza írnak.
2022. ápr. 22. 10:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Tetszett az egyik válasz az első oldalon :D Az írja, hogy ez nem ismerkedős oldal, akkor sem, ha van ismerkedés kategória :D

Női logika.

Aztán megkérdeznéd őket, hogy hol ismerted meg a párodat, benyögnék, hogy munkahelyen.

Egyébként egyszerű a válasz. A (fiatal) nők megtehetik, hogy bunkók legyenek, mert úgy is rengeteg kanos férfi próbálkozik náluk.

De egyébként jobban jársz, ha nem próbálkozol, mert itt a nők többsége az a tipikus sértődött, átlagos képességű irodista hárpia, lásd: szánsájndoll-félék.

2023. szept. 5. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!