Miért ilyen bunkók és beképzeltek a lányok és nők a GYK-en?
Értékesnek hiszik magukat. Többnek.
Rá írtam privátban 40+ lányra hogy szia, de ők nem írtak vissza semmit, egysem!!!! Miért ilyen aljas beképzeltek???? Egy írt vissza az is bunkó paraszt volt!
Locsoló verset is küldtem soknak! Egy sem írt vissza.
Mi fiúk kedvesek vagyunk meg minden, ők meg ilyen szemetek..
Legalább örülnének hogy rájuk ír valaki! Én fiú vagyok és ezért egy lány sem ír rám csak úgy. Milyen világban élünk de most komolyan?
Tetszett az egyik válasz az első oldalon :D Az írja, hogy ez nem ismerkedős oldal, akkor sem, ha van ismerkedés kategória :D
Női logika.
Aztán megkérdeznéd őket, hogy hol ismerted meg a párodat, benyögnék, hogy munkahelyen.
Egyébként egyszerű a válasz. A (fiatal) nők megtehetik, hogy bunkók legyenek, mert úgy is rengeteg kanos férfi próbálkozik náluk.
De egyébként jobban jársz, ha nem próbálkozol, mert itt a nők többsége az a tipikus sértődött, átlagos képességű irodista hárpia, lásd: szánsájndoll-félék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!