Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Készen állok egy BMWre?

Készen állok egy BMWre?

Figyelt kérdés

Ha van egy panellakásom, egy középkategóriás roma barátnőm, kopaszra borotvált hajam, csak elvétve használok indexet, a 'Németországba' azt úgy mondom, hogy 'Németbe', van egy befejezetlen szakmunkás képzésem, progresszív zene gondolatától is rosszul vagyok, helyette menő technót hallgatok, járok konditerembe, hogy lássák mekkora császár vagyok és 10 centit alulról veri a farkam, akkor készen állok egy BMWre??

Jo tudom, mondják hogy csak az üresfejű emberek járnak BMWvel, de lehetnék kivétel így értelmiségi nagyvárosiként.

2022. ápr. 15. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Készen,a vastag aranyláncot el ne felejtsd felvenni.
2022. ápr. 15. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

"elvétve használok indexet"

Na itt buktál meg!

Egy igazi bömbis soha nem használ indexet!

2022. ápr. 15. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 jajj, azt már nem is írtam, túl egyértelmű

#2 jajj, próbálok fejlődni, cserébe viszont a tescoban kettő rokkant parkolót foglalok el keresztbe, ez azért kompenzál egy kicsit nem?

2022. ápr. 15. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Hű de nagy mókamiki vagy.
2022. ápr. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!