Megfogok fagyni? Mi lesz Velem? (Lent)
Figyelt kérdés
2 napra kilesz kapcsolva a fűtés:s:s
mi lesz velem?
halálra fogok fagyni?
áááhhhh...... ezt nem fogo tudni elhinni.
Most hogy fűtsek?
Nem tudom, de anyukám azt mondtam hogy meg ne próbáljam, de mi lenne ha a szoba közepére leraknék betontömböket és tüzelnék rajta. :s:s
Szerintetek?
14/L
Köszönöm az életmentő segítségeteket!
2010. szept. 13. 19:00
1/12 anonim válasza:
25 fok van, nyisd ki az ablakot
2/12 anonim válasza:
nah mi van, tegnap gáz, ma már fűtés? xd
3/12 anonim válasza:
Halgass anyukádra.Amúgy sok forró tea,leves belülröl melegít.Jó vastag zokni,pulcsi...stb
Aludj rokonoknál,barátoknál.
4/12 anonim válasza:
ilyenkor akarsz te fűteni? jól vagy? majd 2 hónap múlva...
5/12 anonim válasza:
Mikor ilyen fordul elő nálunk én a sütőt szoktam bekapcsolni :) meleget csinál... a konyhában, de az is több mint a semmi.
7/12 anonim válasza:
Viccelnek az előző kedves hozzászólók ? Didergető hideg van - Budapest. Bár nálunk nem fűtenek, mert ilyen mocskok. De majd megfagyok.
8/12 anonim válasza:
Hát nálunk nincs didergő hideg, biztos Bp. két végén lakunk:)
9/12 anonim válasza:
Készülj fel... vastag takaró, pléd, meleg kaja és innivaló.. Kilehet bírni... én koleszos vagyok és nálunk sincs fűtés és egy ideig nem is fogják bekapcsolni.
10/12 anonim válasza:
Gyerekek humor kategória,igaz nem vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!