Melyik nevet adnátok?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Tóth, ehhez szeretnénk valami különlegesebb nevet adni!
Ezek lettek a toplistásak, ti melyiket adnátok?
2022. márc. 14. 20:29
12/26 anonim válasza:
Azért vannak vállalható különleges nevek is, a felsoroltak közül egyik sem az. “Kedvencem” a Pintyőke Őzike. Jézusgyerele…
Mit fogsz neki mondani, amikor 18 évesen automatikusan elmegy nevet változtatni?
14/26 anonim válasza:
Szegény gyerek, teljesen különleges lesz ilyen névvel 😂😂😂 kiszívják majd az életét is
15/26 anonim válasza:
Egy nő se nevezné Oráliának a gyerekét..
Klassz esti poén volt.
16/26 anonim válasza:
Nap kérdése köszi kérdező:-D
Most nem tudom mi bajotok van, amilyen cifra neveket adnak manapság még akár hihető is lehet:-D
17/26 anonim válasza:
Nagyon csodálkozom, hogy a Tóth Leokádia Burzsoázia nincs a listán...
Troll.
18/26 anonim válasza:
Nyilván poén.
Én jót röhögtem.
19/26 anonim válasza:
Majd, ha tényleg sírva megy haza az ilyen gyerek, akinek hülyék a szülei, akkor is a másik lesz a hibás, mert kinevette, nem az az elmebeteg, aki céltáblát csinál a saját gyerekéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!