Hármas ikreket várok. Melyik nevet adnátok a piciknek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 14:53
A kérdező szavazást indított:
Abigél-Adél-Kornél
Anett-Lizett-Benett
Linett-Zsanett-Benett
Anikó-Ildikó-Márkó
Berill-Mirtill-Marcell
Gvendolin-Zseraldin-Benjamin
Jázmin-Evelin-Martin
Fanni-Heni-Roni
77 szavazat
1/16 anonim válasza:
De sokan várnak itt mostanában hármas ikreket... és érdekes módon mind nevet keres nekik.
2/16 anonim válasza:
Csak ezek a kombinációk vannak? Fontos, hogy ugyan az legyen a nevük vége? Marcell pl egész jó, de akkor szegény lányok Berill és Mirtill lesznek?
Jázmin, Anett, Marcell nem lehet? Ezekből én ezt adnám. Esetleg a Fanni, Adél, Martin sem rosszak.
3/16 anonim válasza:
A nevek amúgy jók lennének, de ez, hogy ugyanarra végződik mind, szörnyű.
4/16 anonim válasza:
Ebben a variációban egyiket sem.
Abigél, Mirtill, Marcell.
5/16 anonim válasza:
Gvendolin és Zseraldin? Szerencsétlen gyerekek…
Nekem személy szerint ezek közül az Adél, Márkó, és Linett kombó tetszik, de nem értem ezeket a kérdéseket, mindenkinek más név tetszik, olyat adjatok, ami nektek bejön.
6/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a logika a neveidben, hogy nem egyforma de csak összecseng. Ennek ellenére nem találom azt a hármast, amit jó szívvel adnék... Talán az első lenne a legjobb, ha nem lenne 2 név ugyanazzal a betűvel, a harmadik meg más. Esetleg Kornél helyett Aurél? Sajnos nem jut eszembe lánynév másik. :D
7/16 anonim válasza:
A nevek kb2/3-a tetszik.. a pàrosítások miatt az Abigéles
Vagy a Jázminos csoportot adnàm
De èn is bekeverném őket..
9/16 anonim válasza:
A 6-osnak igaza van, az Aurél változattal jobban tetszik.
10/16 anonim válasza:
Nem adnék összecsengő neveket. Ezekből inkább Abigél, Evelin, Marcell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!