Terhesen lehet szülni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 15:31
1/7 anonim válasza:
Először is, ki az a Terhesen; és mi az a szülni. A szülni egy (bizonyos) tárgy? (Vagy egy bizonytalan ?) Piroska lehet úszógumi? vagy egy kávébab lehet-e? Jancsi lehet-e vizeskulacs ? Miután elvégezte 1etemet .
Elnézést kérek a modortalanságomért, kettőt. (Azért bátorkodom sületlenségeket írni, mert humor-kategóriában leledződik a kérdés. :):))
2/7 anonim válasza:
*amúgy, nem akart modortalanság lenni; csak féltem, hogy úgy hangzódik amit írtam, amikor valaki magának fölolvassa; hogy ,,ideges" hangsúllyal olvassa fel; pedig nem annak szántam. :) Amúgy nagyon jó a kérdés, és el is gondolkodtató a valóságban is; mivel, amikor már félig kint van a baba, akkor félig terhes is; de félig már nem. :) Érdekesség képpen, asszem itt olvastam valahol évekkel ezelőtt, de nem biztos, hogy a terhesség nem a teher szóból ered, hanem, hogy a tereh szónak régen volt egy olyan jelentése; hogy gyönyör. :) Amúgy ezt nem tudom, hogy igaz-e; de másik lehet, hogy pl nagyobb lesz a nőnek a tere, mert terebélyesedik, ahogy belekerül a kisbaba, és elkezd benne növekedni; tehát nő a tere. :) Amúgy most így hirtelen rákerestem; az első találat, amit láttam, ott nem ír ilyesmiről, hogy gyönyör-t is jelentene; szóval, ez nem tudom, mennyire megalapozott; amit még régebben olvastam; de a teres, terebélyesedés az logikusnak tűnik. :) :) :) Köszönöm a figyelmet. :) (Én nem értek hozzá. )
4/7 A kérdező kommentje:
nem?
2022. márc. 3. 16:24
5/7 anonim válasza:
Kizárt dolog! Szülni csak tehermentesen lehet! Tudom magvamról.
Ffi.
6/7 anonim válasza:
Kizárt dolog terhesen szülni. Én is tudom ezt magamról.
22F
(nő)
7/7 anonim válasza:
Ha a nő gondterhelt és megindultak a szülési fájdalmai, alighanem szülni is fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!