Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha vegyszer élünk akkor minek?

Ha vegyszer élünk akkor minek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 20:42
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
2022. febr. 9. 20:44
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer élünk egyszer nem. Vagyis egyszer nem élünk de amikor élünk akkor az élet sok kalanddal teli vidám szórakozás gyorsan telik az időben az által és általa mivel történnek így az események egymás után sorban a kauzalitás szerint eléldegélünk ameddig amikor minden jó ameddig tart utána már minden mindegy mert utána egy cselekvéstelen állapotban telik az idő rendkívül unalmas de vigasztalodhatunk hogy csak egyszer nem élünk ezért csak mindösszesen egyszer kell végig várni mig eltelik az a bizonyos idő nem többször. Ez idő alatt amikor egyszer nem élünk minden féle nyavalyás bogarak kukacok piszkálják vegzálják ugy mond buzerálják a tetemet ami ennek hatására átalakulással teli folyamaton megyen keresztül ez ugymond undi nak minősül azért mert kellemetlen is lesz a szag de nem érezzük mert ekkor már egyszer nem élünk a kukacokat és a bogarakat amik buzerálják a tetem testet nem fogja zavarni ugy szolván zavartalanul harapdálnak tovább így folytatják morbid gusztusuk kielégítésének rettentő folyamatát de ismeretes egy másik módszer is azon időtöltésnek amikor nem élünk amikor hamuvá hamvasztják el a tetem testet az ugynevezett kremator ban légneművé válhat a páciens egy része ami által megfosztódik az eredeti nemétől nem nehéz az új nem, szén dioxiddá ég el a szén amiből vagyunk a csontjainkból hamu lesz amit ki lehet szórni majd a paprikára paradicsom palántákra csodásan fognak nőni tőle remek táp forrás a számukra. Az írás összefoglaló legvégső tanulságát most összefoglalom egy rövid mondatban hátha nincs valakinek kedve végig olvasni teljesen az egész írást ( pedig megéri) : a puding próbája az evés amit ma megtehetsz ne halaszd el holnapra nincs még késő este pudingot főzni.
2022. febr. 9. 21:27
 3/22 A kérdező kommentje:
Mi regény ez, trollkodásra számítottam nem esszére. Majd holnap másnaposan megfejtem ezt a rejtnyelvet. 🙃
2022. febr. 9. 21:38
 4/22 anonim ***** válasza:
66%

Te most kémikus vagy, vagy levéltetű?

:)

2022. febr. 9. 21:48
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Cemotoxos jó estét!
2022. febr. 9. 21:50
 6/22 A kérdező kommentje:
Leginkább kaszt alatti, scum. Néha árról álmodom hogy élőre lépek valami legajja prolinak, de az messze van nekem mind stopposnak a Mars.
2022. febr. 9. 21:52
 7/22 A kérdező kommentje:
5: :-D Ok, kemotoxot még én sem toltam, akkor már jobban üt a cián.
2022. febr. 9. 21:53
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Vegyszer nélkül mit érek én.....
2022. febr. 9. 21:57
 9/22 A kérdező kommentje:
😘😘🧟🧟💞❤️🚀🚀🚀🚀🚀🚀🤯🤯
2022. febr. 9. 21:58
 10/22 A kérdező kommentje:
8: Te nekem mindent megérsz kedveském.😘💋💌
2022. febr. 9. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!