Tudtok jó oltásokat? (nem védőoltás :D)
Figyelt kérdés
Szeretném összegyűjteni a rekteket!2017. ápr. 2. 14:06
1/7 anonim válasza:
Olyan ronda vagy, hogy a rádió sem szól hozzád!
2/7 anonim válasza:
Úgy veszem a plázában az arany rolexet, mint mások a tescoban a háztartási kekszet, te meg csak úgy nézed, mint hal a szatyorba, mert egy csöves csávó vagy, ezt mindenki tudja... 😂
3/7 anonim válasza:
Kettépisállak, mint egy hóembert!
4/7 anonim válasza:
Olyan ronda vagy, hogy ha lemész a bányához a bányarém azt hiszi műszakváltás van.
Amúgy miért gyűjtöd össze őket? Majd kiadod az Oltások (nem védőoltások) nagykönyvét? Azért majd társszerzőkhöz írd oda, hogy: Gyakorisok. :)
5/7 anonim válasza:
Olyan vagyok, mint az ügyetlen fazekas: leverlek, te köcsög!
Ha nem hagyod abba, akkorát kapsz, hogy még az ükunokád is táppénzen lesz!
Akkora paraszt vagy, hogy a kocsidban kolbász lóg illatosítónak.
Akkor volt a legnagyobb parasztfelkelés, amikor ma reggel elhagytad az ágyadat!
Kamionos ne légy, mert tőled kiakadna a TAHÓgráf!
6/7 anonim válasza:
Nekem csobogsz kispatak? Olyan gátat teszek az arcodra, hogy 2 hétig duzzadt leszel!
7/7 anonim válasza:
Emlékszel amikor együtt utaztunk a vonaton, te kidugtad a fejed az ablakon én meg a seggem és azt hitték ikrek vagyunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!