Győriek! Ez a történet valóban igaz volna?
Bátyám mesélte, aki kollégista győrben, hogy múlthétvégén ahol voltak kocsmában ott mesélte a tulajdonos, hogy mielőtt övé volt az üzlet, ők is ide jártak inni, és egyszer annyira részeg volt hogy az utcán parkoló autókat összehugyozta, és amikor az egyik ottlakó meglátta a fiatalembert, zacskózott ürülékkel kezdte dobálni az emberünket. Amikor a srác barátai meglátták az esetet, nem hagyták annyiban, és ők is ugyanilyen módon válaszoltak a dobálózó illetőnek, persze nekik nem állt módukban zacskót szeretni, így a székletet anélkül kezdték dobálni, úgyhogy a fal, meg gyakorlatilag az utca azon része tiszta sz@r meg hugy lett. Amikor a többi ember kijött a szórakozóhelyről, mindenki nekiállt hányni mert annyira gusztustalan látvány fogadta őket, és véletlenül odahánytak a kapubejáróba, és amikor az egyik felbőszült lakos lejött, véletlenül megcsúszott a hányáson, beverte a fejét és kiloccsant az agyvelője. Aztán mindenki elkezdett verekedni.
Na nekem most annyi kételyem van ezzel kapcsolatban hogy elég fura nekem ez a történet, pl abból a szempontból hogy győrben az emberek nem az utcán szoktak parkolni, hanem a gangra beállnak az autóval.
Ez mennyire jellemző győrre hogy ott ilyesmi megtörténik? Reális lehet, vagy a báytám csak ugrat?
Vannak simán az utcán parkoló autók is.Rengeteg helyen.
De én győriként még senkit nem láttam zacskó sz.rral mászkálni hogy hátha szükség lesz rá valakit meghajigálni vele... Meg a kocsmába lévő emberek se sz.rral járnak vedelni hogy tudjanak vele dobálózni.Vagy ott helyben mindenki pont termelt hatalmas sz.rmennyiséget,vagy hogy gondoltad? :D
Nem beszélve arról hogy az első jelenet után kihívták volna a rendőrséget,és nem fajulhat el addig,mint amit leírtál.
5-ös!
Mit keres Somogy megye a kulcsszavak között?
A Moson lehányva, hát elindult Somogyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!