Van, akinek vannak vicces hasmenéses történetei?
Figyelt kérdés
Múltkor suliban rámjött a hascsikarás, nem akartam kimenni, aztán kikérezkedem óráról, mert már nem bírtam, aztán amikor odaértem, lehúztam a gatyámat, de nem figyeltem, hogy hova fosok, ezért lefostam a keretet, én meg otthagytam mintja mi sem történt volna. :D2021. dec. 12. 04:20
1/7 anonim válasza:
Ez nem vicces hanem szimplán paraszt, undorító féreg dolog otthagyni hogy aztán majd más takarítsa fel a te sz*rodat. Fogyatékos vagy?
3/7 anonim válasza:
Soha életemben nem fostam a wc keretre vagy mellé. Nem is értem, mikor a nyilvános wc-k teli vannak fosva, nem tudnak az emberek wc-t használni? Nem egy nagy tudomány, te proli.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez rajtad kívül bárkinek is vicces volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!