Fájdalmas húgyúti gyulladásra milyen vény nélküli fajdalomcsillot érdemes használni? Orvos mondta hogy kérdezzem meg patikában mit ajánlanak. Vicces egyébként férfi vagyok
Biztos házi orvosnál voltál ,és nem az urológián.
Ez már kivizsgálást igényelne,nem lehet csak úgy vakra antibiotikumot szedegetni.A fájdalom csillapitó nem orvosolja a problémát .Attól ha férfi vagy ,még kérdezhetsz,nem kell szégyenlősnek lenned .
Az urológia felé vedd az irányt,beutaló sem kell,csak Taj kártya
Igen voltak vizsgálatok , holyagtukrozes nem volt, de azt nem biztos hogy bevállalnam.egyebkent a hólyagok nem fáj. Ondó , hugycsőkenet , vizelet minta prosztata vizsgálat. Gondolom az antibiotikumok specifikusan mert a tenyésztés alapján kaptam őket. Köszönöm a voltaren tippet. Az az igazság olyan fura égő száraz érzés a fájdalom. A Dr azt mondta ez egy borzalmasan kellemetlen dolog, mert a gyulladás meg a baktériumok eltűnése után is fenn marad egy darabig. Na mindeggy remélem lassan vége lessz. nem nyavajgok, de ez tonkrevagja az embert.
UI köszi a válaszokat és ha rám hallgattok soha nem mentek melegvizu fürdőbe . Borzalmas dolog ha ez beléd kerül és nagy valószínűséggel ott szedtem össze. Pseudomonas aeruginosa még leírni is szörnyű, azt ha ezt elkaptad jön vele minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!