A Telapo kitöl kap ajandekot?
Figyelt kérdés
szegeny telapo2008. dec. 15. 10:48
1/24 anonim válasza:
Ne sajnáld.
Inkább olvasd el Szent Miklós legendáját, akinek az emlékére ez az ajándékozási hagyomány elterjedt. Interneten is rajta van.
2/24 anonim válasza:
Amit lenyúl az az övé :) Máig nem kaptam meg a tőle kért jachtomat, tuti, hogy lenyúlta :)
4/24 anonim válasza:
Télanyó nincs, Szent Miklós emlékére van ez a szokás, ő pedig egy pap, püspök volt, sose volt felesége. Pontozzatok le nyugodtan, a tudatlanságotokat minősíti, ha megteszitek.
6/24 anonim válasza:
Kedves 12:35-ös! Nem vetted észre, h a kérdés poén?? Télapó sincs, "akitől" pedig dec. 6-án ajándékot kapunk, úgy hívják: MIKULÁS!!
8/24 anonim válasza:
A kérdést a moderátorok tették át a poén rovatba, először a kultúra rovatban volt.
9/24 anonim válasza:
És én még akkor írtam a válaszomat, amikor a kultúra rovatban volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!