Mi kell ahhoz, hogy egy új fajként fogadtassam el magam?
Figyelt kérdés
Ha bemegyek az MTA-ba, és mondom a portásnak, hogy vizsgáljon meg valaki, mert szerintem egy új faj vagyok, akkor megvizsgálnak?2022. jan. 1. 23:38
1/16 anonim 

válasza:

Persze, jönnek majd az ápolók és megvizsgálnak.
2/16 A nagy Levin 

válasza:

Meg.... csak nem biztos, hogy olyan orvosok, mint te azt szeretnéd!
3/16 anonim 

válasza:

Bár szerintem nem új fajt fognak találni, csak egy mentálisan sérült egyedet egy már ismert fajból.
4/16 A kérdező kommentje:
Pedig minden jel erre mutat. Az agytérfogatom sokkal nagyobb az átlagnál, és a gondolkodásom is erre utal. Sokkal fejlettebb szociális képességgel rendelkezek, mint mások és olyan dolgokat is átlátok, amiket más nem.
2022. jan. 1. 23:49
5/16 anonim 

válasza:

Csak egy fejlettebb intelligenciájú egyed vagy az emberi fajból. A sok körülötted levő idiótától viszont lassan kezdesz bepörögni - ezért jobb ha visszafogod magad, mert a diliházban egy leszel a sok szürke transzcendens tudatvilágú humanoid között.
6/16 anonim 

válasza:

Sose felejtsd kedves kérdező, hogy nekünk rendkívüli lényekként észrevétlenül meg kell lapulnunk az alacsonyabb rendű emberek között, és kitartó munkával paralizálni kell a Földet kizsákmányoló, piszkoló, állatias túlszaporodással puszító sok felesleges egyedet!
8/16 anonim 

válasza:

"agytérfogatom sokkal nagyobb az átlagnál"
Testi deformációval tessék szakorvoshoz fordulni.
"Sokkal fejlettebb szociális képességgel rendelkezek, mint mások"
Ezért lógsz a gyk-n. (Direkt nem akartam trollkodást írni.)
"és olyan dolgokat is átlátok, amiket más nem."
A legtöbb pszichés beteg is így van ezzel... khmm.
9/16 anonim 

válasza:

"és olyan dolgokat is átlátok, amiket más nem"
Ilyet en is tudok! A szobamat pl. csak en vagyok kepes atlatni, senki mas.
10/16 anonim 

válasza:

Mért milyen szobád van, kupis? Nekem igen, de mindent tudok mi holvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!