Miért nem késsel és villával eszik a mogyorót a magyarok, mint más kultúrában?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 17:21
12/14 anonim válasza:
Most nevetni fogysz, nekem rengeteg bazsalikomom szokott lenni, mert imádom a pestót, csak a fenyőmag nagyon drága, így szoktam helyette tökmagot, napraforgómagot beletenni helyette, az utóbbit pörkölve, meg anélkül is és csináltam már mogyoróval, dióval szintén, egyik finomabb, mint a másik.
Persze botmixerrel összetöröm és vagy késsel, vagy villával, vagy kanállal kenem kenyérre, de bele is szoktam kóstolgatni egy kicsit.
Idén ősszel rengeteg bazsalikom maradt, ezért üvegekben van mindenféle eltéve, mindjárt ki is bontok egy mogyorósat, csak a te kedvedért és késsel, villával fogom enni.
Nyam!
13/14 A kérdező kommentje:
Nem fogok nevetni.
2021. dec. 29. 23:02
14/14 anonim válasza:
Jajj de kár, na mindegy, ez nem jött be, akkor csiklandozzam a talpad egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!