Ki van irva a liftre csak 4 fő fhasználhatja! Most itt várjak meddig nemjön 3 másik fő?
Legfeljebb? Tehát lefele utazhat 1 fő is, de felfele már 4 kell? Különös tekintettel a legfelső emeletre?
Mondjuk én olyat szoktam látni, hogy max tömeg van megadva. Annak több értelme van. Nem mindegy, hogy két 50 kilós, vagy két 150 kilós ember használja. Illetve jó kérdés még, hogy vajon egy macska vagy kutya is főnek számít? Esetleg egy hörcsög vagy tengerimalac?
Na meg az igazság az, hogy semmi sem főhet egy liftben, hacsak nem gyújtanak alá.
Speciel ha fagyasztott árut vásároltam éppen, az roppant messze van a főléstől, a sütéstől meg még inkább, ezért azt nem is követelik meg, hogy négy sütés legyen egyszerre egy liftben, mert egy is macerás lenne.
Egy elemes hordozható rezsó megoldás lehet a problémádra, mindig viszel magaddal négy tojást is hozzá és ha felforrt a víz, akkor a törvény megszegése nélkül beszállhatsz a liftbe, csak előzőleg gondosan beleteszed a forrni kezdő vízbe a tojásokat és ha mind a négy fő, akkor már senki nem találhat kivetnivalót az eljárásodban, bár ha lágy tojást szeretnél reggelizni, akkor hamarabb le kell esetleg venni a naftát, mielőtt felérnél magasabb szintre, ezért vagy ne menj az ötödiknél magasabbra lakni, vagy a biztonság kedvéért érd be kemény tojásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!