Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha az egyik hasam fáj mert...

Ha az egyik hasam fáj mert bezabáltam attól még a másik rendben lesz?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Melyik fajt képviseled? Am szerintem igen.
2021. júl. 30. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, ha sokat eszek és elkezd fájni a hasam és kajakómát kapnék. Attól még a másik hasamba fog férni kaja? Tudok tovább enni? És mikor mindkét hasam tele van akkor mennék aludni. Vagy ha az egyik tele van már akkor is jönni fog a kajakóma?
2021. júl. 30. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Ehhez tényleg tudni kellene, hogy milyen élőlény vagy. Nyilván ha az egyiket teleeszed, a másik még lehet üres. De a kajakóma attól beüthet, csak kisebb mértékben.
2021. júl. 30. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, milyen lény lehetsz, de az látszik, hogy annyira suta vagy agyilag, hogy még azt sem tudod, hogy ahova az étel kerül, azt gyomor-nak hívják.
2021. júl. 30. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Az élet a belekben lakozik.

Ha a gyomor kijukad a hasba ömlik a kaja. Lebeszéltem vele 😎

2021. júl. 30. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Mármint... Na várj ez most nagyon félre érhetően fogalmaztam meg
2021. júl. 30. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Tehát az élet a belekben lakozik, lebeszéltem vele. :) Ahogyan a halál is a belekben lakozik.

Ha a gyomor kijukad a hasba ömlik a kaja

2021. júl. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!