Miért?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 18:00
51/71 Mansour válasza:
Hűha, parnasszusi magasságokba emelkedett a diskurzus! Rosszul ítéltem meg a helyzetet, Karaj a líra fegyverével támad, ez ellen még a Malac is tehetetlen. Vagy nem? Egy biztos, a kenyérnek esélye sincs ezek után...
52/71 Mansour válasza:
Nahát, és még filozofál is! Egy eledeltől igen figyelemreméltó viselkedés...
53/71 A kérdező kommentje:
Kenyérnek a gyōzelemre 99% esélye van Mansour🙂
2021. okt. 27. 10:26
54/71 anonim válasza:
A bölcs kínai filozófus, Csin Csen Gő mondá: ,,Ne ítélj ételt panírjáról." S mily bölcs szavak ezek! 🙏🙏🙏🙏
55/71 A kérdező kommentje:
Amúgy nem gondoltam volna hogy ez lesz ennek az ártatlan kérdés kiírásának következménye.
2021. okt. 27. 10:29
56/71 anonim válasza:
Mert naív vagy. Itt gyakran előfordul ilyen. Legalább nem kötekedik és veszekszik senki, hanem jó a hang múlat. 🤷♂️
57/71 Mansour válasza:
Ártatlan kérdés??!!! Hisz mondtam már, hogy az élet egyik legnagyobb kérdését tetted fel! Nem csoda, hogy élet-halál harc lett belőle...
58/71 Mansour válasza:
99 vagy 1%, van-e különbség, mikor egymásba fonódott jin-jang kígyókként tekergőznek a esélyek? A fény bekebelezi a sötétséget, a sötétség bekebelezi a fényt, kinek van akkor esélye? Egy biztos, az örök változás. Meg az, hogy jó a friss töpörtős pogácsa.
59/71 Wadmalac válasza:
Aztaq.
Sosem fogok otthonra többé karajt hozni, mert nem bírná a büdzsém, láthatóan gyorsan és sokat költ.
A diskurzus filozófiai mélysége felkarcolta a Mariana-árok alját.
60/71 anonim válasza:
Úgy vélem ideje lenne átvennünk a hatalmat az oldalon. Aztán következhet az egész ország, majd az egész világ. 😈😈😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!