Miért?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 18:00
21/71 Wadmalac válasza:
Ennyi. Nem hiszik el, mint azt sem, hogy rám támadt a mikulás és összevert egy fagyasztott lazaccal.
Pedig ilyen is volt.
Mondjuk szerintem a rendőrnél alapból kiveri a biztosítékot, ha egy nutellás kenyér hátán egy macskával odaállít hozzá.
Helloweenkor talán nem ájul el.
22/71 anonim válasza:
Még a végén őt büntetik állatkínzásért. Bár egy nutelláskenyeret elég nehéz lehet megbilincselni. Esetleg át lehet szúrni a belin és úgy. Vagy láncolni hozzá olyan szép nagy golyót, hogy ne tudjon elszaladni. Láb nélkül persze amúgy se lenne könnyű szaladnia. Lehet le kell csak vágni a héját és ártalmatlanná lesz téve. 🤔
23/71 anonim válasza:
Azért, hogy legyen mit kérdezned, és hogy felrakd a kérdésedet a Gyakori kérdések humor kategóriájába, és hogy én válaszoljak rá, és utána depressziós legyek, hogy az életemből 1 percet arra szántam, hogy válaszoljak egy kérdésre.
24/71 Mansour válasza:
Az élet nagy kérdéseire mindig kell időt szánni. És a "Miért" az élet legnagyobb kérdései közé tartozik, azzal együtt, hogy "Mi lesz az ebéd?" és hogy "Hová lettek a kerti törpék?"
25/71 anonim válasza:
Fasírt van rizibizivel. Aki éhes jöhet. Még meleg, de nem lesz ingyen.😂😂 A kerti törpék nálam vannak. Szabadon engedem őket ha fizettek nekem egyszáz mihió-trillió dolláht!!!
26/71 Wadmalac válasza:
"Fasírt van rizibizivel."
Csak ne kecskéből. Se a fasírt, se a ribizli.
27/71 anonim válasza:
Idős, szelíd malacból van, azt meg ugye a nép sertésnek hívja.
28/71 anonim válasza:
Nem tudom miért , itt túl hideg van.
30/71 Wadmalac válasza:
#27 neved alapján ez ellen neked is tiltakozni kéne.
Bár már sajttal kitömve kirántva késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!