Szoktátok úgy érezni, hogy?
Figyelt kérdés
Én elég gyakran.2021. jún. 7. 13:49
1/18 anonim válasza:
Mindig így érzek ha csak 2 sapka van rajtam.
2/18 A kérdező kommentje:
Helyes válasz. Nyertél egy radiátorlekvárt.
2021. jún. 7. 14:05
3/18 anonim válasza:
Ha én is bemomndom, amit az elsőválaszoló írt; kaphatok én is. ? :) :)
4/18 A kérdező kommentje:
Sajnos csak egy volt. De szívesen horgolok neked egy felfújható bicikliláncot.
2021. jún. 7. 14:25
5/18 anonim válasza:
Nekem 2-őt horgolhatnál,2 bicikli van itthon,egyiken se jó a lánc.
6/18 A kérdező kommentje:
Milyen típus? Fontos, hogy jó legyen a méret, mert különben nem fogsz tudni kávét főzni vele.
2021. jún. 7. 14:38
7/18 anonim válasza:
A típusát nem tudom, de ha jól emlékszem mindkettőnek 2 db kereke van.Kávét nem akarok főzni vele,csak bográcsolni szeretnék vele disznósajtpörköltet,tejszínhabos rántott oposszummal.
8/18 anonim válasza:
Mostanában egyre sűrűbben úgy érzem hogy 🤷♂️
9/18 A kérdező kommentje:
Rendben. Készítek akkor két önbeállót. De vigyázni kell velük, mert néha beállnak. Viszont bejön rajtuk a Dankó rádió, de csak monóban, és csirkepálinka illatuk van.
2021. jún. 7. 15:05
10/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit érzel. Jobbulást! És vegyél 2 kiló fokhagymás nápolyit a nehéz napokra.
2021. jún. 7. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!