Oltatlan nő szerezhet-e védettséget, ha oltott férfival szexel?
:D
Nem nemi uton adandó be. Jaaajjjj!
A hős férfi aki beolt milyen konteok lesznek még? :D
De amúgy több esélyed van egy szúnyoggal ha oltott vérét szívta. :D
Igen, le kell nyelni az örökítőanyagot :D
Ha tartós védettséget szeretnél akkor reggelente tegyél a kávédba pár cseppet :)
6-os
Mi csinálunk belőle hülyét?
Hát te is érdekesen látod a világot! 😃
6 os vagyok. Nem jól fogalmaztam... Ő csinált magából hülyét..
Vicces válaszokból biztos leesett már neki 😆
Ba+
Azért elgondolkodtató, hogy kik jogosultak szavazni...
Nagy a baj, nem kicsit 🤬😕🤬
Ne bántsátok a kérdezőt, mert nagyon is igaza van, mert igenis szerezhet oltatlan nő védettséget, ha oltott férfival szexel.
Például teheti ezt hátulról, az egy roppant alkalmas póz, de megfelel a misszionárius is, meg ugye a franciás, meg amihez csak kedve van, egyetlen feltétel van csupán, sokszor és hevesen kell csinálni, majd ha elmúlt a szerelmes éjszaka, másnap reggel azonnal jelentkezni az oltóponton és lám, ripsz-ropsz meg is van a védettség, egy icipici tűszúrás következtében, amit az átélt éjszaka után nem is fog érezni, mert addigra totál zsibbadt lesz alul-felül.
Megjegyzem én oltott férfi vagyok és ha a tisztelt kérdező oltatlan nő, szívesen segítenék a védettség megszerzésében neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!