Ma megérkezett a védettséget igazoló kártyám, június 22ig érvényes, de ha addig elkapom újra, akkor mi van?
Akkor a betegség/karantén időszaka alatt is lesz igazoló kártyám, hogy védett vagyok? Nem túl logikus...
Amúgy tudom valamire használni?? Semmi sincs nyitva.. Ezért szenvedtem 3.5 hetet? Kaptam egy sz.r kártyát,ami semmire sem jó... Azt se tudom, védett vagyok-e... Lehet, hogy nem is.. Nagyon beteg voltam, majdnem kórház lett belőle (a rettentő rossz vérképem miatt).
Ha igazoltan voltál fertőzött (teszteltek is), akkor elvileg 6 hónapig védett vagy és nem kapod el a fertőzést, mert ellenanyagot termelsz. A betegséged már elmúlhatott.
Az én osztálytársam is kapott, aki pozitív volt.
A kártya egyelőre semmire nem használható, de idővel szerintem lesznek előnyei. Csak hetek kérdése.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy később a lazításoknál jól fog jönni.
Mi lenne? Akkor amíg fertőzöl nem érvényes, ha negatív lesz a papírod, akkor igen, vagy az is lehet kapsz egy új kártyát, ha megint kigyógyultál, egy távolabbi lejárati dátummal.
És ez a kártya max arra jó, hogyha befele akarsz Mo.-ra utazni, akkor tán nem lesz karantén.
Ez ennyi. Nem olyan bonyolult.
Ha negatív leszek? És azt honnan tudjam, mikor vagyok negatív??
Aki munkanélküli, annak nem végeznek 2. tesztet!!!
December 11-től január 4-ig voltam karanténban. Megkérdeztem a dokit, mikor mehetek anyukámhoz haza. Mert nincs 2. teszt, mert nem dolgozok jelenleg.
Azt mondta, január közepe után. De a karantént feloldotta december 29-én!!!
Január 4-én kaptam meg a feloldó emailt.
Ennyit erről...
Na mindegy. De kíváncsi leszek, jó lesz-e ez a kártya valamire.
Nekem is jött, a férjemnek is.
És az 5 éves kislányunkkal mi lesz? Ő nem volt beteg, ezért nem tesztelték.
"Ha negatív leszek? És azt honnan tudjam, mikor vagyok negatív??
Aki munkanélküli, annak nem végeznek 2. tesztet!!!"
Csináltatsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!