Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ma megérkezett a védettséget...

Ma megérkezett a védettséget igazoló kártyám, június 22ig érvényes, de ha addig elkapom újra, akkor mi van?

Figyelt kérdés

Akkor a betegség/karantén időszaka alatt is lesz igazoló kártyám, hogy védett vagyok? Nem túl logikus...

Amúgy tudom valamire használni?? Semmi sincs nyitva.. Ezért szenvedtem 3.5 hetet? Kaptam egy sz.r kártyát,ami semmire sem jó... Azt se tudom, védett vagyok-e... Lehet, hogy nem is.. Nagyon beteg voltam, majdnem kórház lett belőle (a rettentő rossz vérképem miatt).

2021. márc. 17. 22:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Majdnem 60.000Ft volt a gyógyszer és a sok vitamin... Plusz most a kivizsgálások... Mind magánban.. Mert a háziorvos nem ad sürgősségi beutalót.. 18-20.000 mind.. Kardiológia, tüdőgyógyászati, gasztro (ott is hatott sajnos..)
2021. márc. 17. 23:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért abban mi a logika, hogy aki tavaly jó régen elkapta, most nyomat egy tesztet, van valamennyi(!) antitestje, aztán nagy boldogan kijelentik, hogy - az eddigieken felül - akkor még 4 hónap védettség? Mikor mások meg ennél rövidebb (mármint még a 4 hónapnál is rövidebb) idő alatt kapnak el újra covid-ot.
2021. márc. 18. 22:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmiben nincs már itt logika..
2021. márc. 18. 22:44
 14/14 anonim válasza:

13 az hogy olyan teszt kell ahoz a 4 hónaphoz ami ugye az ellenanyagot nézi tehát hogy védett vagy-e. van akinek két hónap múlva már nincsen ellenanyaga de van akinek fél év után is. (persze lehet pont azért van, mert akkor kapta el újra, de akkor meg azért védett.) amugy meg szarra sem jó az a kártya. nekem is van de minek. Amúgy meg ha már mindenkit beoltottak (véd a vakcina ha a vírus után sincsen mindenkinek ellenanyaga?) akkor igazából a mindenki megessen mindenhova mert akit nem oltottak az a saját életét "kockáztatja".

Persze lehet mondani hogy van aki egészségügyi okokból nem kaphat oltást. de nekik sajnos egy nátha is elég, hogy meghaljanak (nagyrészt)

2021. ápr. 8. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!