Ha én egyszer vicces kedvemben lennék, ha én egyszer kiviccelném magam?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 14:19
2/10 anonim válasza:
Kérdező, te bekented magad nevetgéllel?
3/10 A kérdező kommentje:
Felkentek.
2021. szept. 17. 15:52
4/10 anonim válasza:
Mi vagy te, kibic ? :) most jövök rá ,hogy a kibic az nem is egy madár; csak hogy ez pont illett ide. :):) Az a bíbic. :) A kibic aki nem száll bele a játékba, pl póker; csak követi valaki játékosnak a lapjait, és ott nézi; bámészkodik. :):) Meg néha lehet, hogy kéretlenül tanácsokat oszt; de olyankor nem szeretik; úgyhogy inkább csöndbe' marad. :):)
5/10 anonim válasza:
*Csakhogy kibiceli/kivicceli magát; érted. :):)
6/10 anonim válasza:
*Van mégegy ilyen szó, a jampec. :):)
7/10 A kérdező kommentje:
A kibicnek semmi sem drága. Én viszont a kérdező vagyok, nem az apád!
2021. szept. 17. 17:33
8/10 anonim válasza:
És te a rokonom vagy ? akor végülis? szegrű-végről?
9/10 anonim válasza:
Elnézést kérek, ha megbántottalak volna, ezért közzéteszek neked kárpótlásul egy párbeszédet :
-Te eszel? Ez most ebéd, vagy vacsora?
-Reggeli.
-?? Holnap reggeli?
-Nem, tegnapi.
:)
Ez a párbeszéd kb olyan 17 óra körül történt ma. Nagyikám itten kíváncsiskodott.
10/10 anonim válasza:
4-es: érdekesség, hogy németül a bíbic meg a kibic ugyanaz. Szóval ott a madár és a kártyás fogalom: Kiebitz. [link]
Mi onnan vettük át ezeket a szavakat, és valamiért kétféleképpen mondjuk:)
Azt viszont nem tudom, ha a kibicnek semmi sem drága, miért ül le kártyázást tanulni, ha úgy is tele van gubával? Mehetne Ferrarival is csajozni inkább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!