Kéne egy süti témájú becenév! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy táborom amihez kéne egy sütis becenév ami vicces és kreatív. Tudom hülye kérdés de kellene segítség benne mert semmi ötletem nincsen. A tábor szervező példának lila piskótát írt de ennél én kreatívabbat szeretnék de én nem vagyok annyira kreatív.2021. aug. 15. 21:04
1/10 anonim válasza:
sajttorta, almás lepény, meggyespite, palacsinta, kókuszrúd, lekváros tekercs
2/10 anonim válasza:
habostorta, epertorta, málnás joghurttorta, citromtorta, zserbó
3/10 anonim válasza:
Süt István,Kuglóf karcsi,sütiszörny,citromos pite.Mikrós süti. Hónapos száraz muffin. Ezt a te helyedbe nehéz,keress rá valami süteményre és tegyél hozzá valamit ami jellemez,vagy vicces.
4/10 anonim válasza:
bögrés süti, franciakrémes, linzerkoszorú, isler, minyon, farsangi fánk, Kata-szelet
6/10 anonim válasza:
Van egy olyan könyv, hogy Pete Pite:)
Amúgy nekem most még pl eszembe jutott egy meséből, hogy csokis szuflé. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. aug. 16. 07:13
9/10 anonim válasza:
Lengyelül a süti elég mókás, én így hívom a feleségem:ciasteczka (olvasva:császtecska)
10/10 anonim válasza:
Szerintem legyél vagy zserbó vagy kecske tejből készült francia krémes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!