Az erős LMBTQ nyomás hatására kezdek meleggé válni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen hihetetlen, szétesik az életem, rájöttem ,hogy egészen eddig nem a lányok kellenek nekem hanem a fiúk, habár eddig ez sosem fordult meg a fejemben, de ezen befolyások hatására teljesen megváltozott a véleményem
29F
2021. aug. 1. 07:26
2/9 Noren1989 válasza:
Csak hagyd, h megtörténjen!
Puszillak, Lacibàcsi 😚😘
3/9 anonim válasza:
Operáltasd át magad gilisztává. Akkor megszűnnek a nemi ellentétek.
4/9 A kérdező kommentje:
Komolyan, szerintem még pár év és az egész ország beadja a derekát és mindenki meleg lesz
Bár nem gond elvégre, szerintem egész jó lesz az ország ha csak nő-nő férfi-férfi házasságok lesznek, legalább nem lesz annyi félre értés
2021. aug. 1. 08:30
5/9 anonim válasza:
Tudom, hogy humor, de azért a félreértés mégis csak egy szó, te giliszta!
Ki fogunk halni mind. Egy barom szerint két éven belül minden beoltott meghal. A kevés maradék meg AIDS-es lesz, vagy csak simán nem szaporodik.
6/9 Fsms válasza:
Persze és Gyurcsány fogja a férfiakat nőve operálni tömegesen. 😂😂😂😂
8/9 anonim válasza:
Ezt a gumicsont kérdést.... Nem tudtok már mit kitalálni, de komolyan.
9/9 anonim válasza:
En legkondival kuzdok a globalis felmelegedes ellen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!