Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiú vagyok, és pár hete...

Fiú vagyok, és pár hete elkezdett fájni a mellem . Azóta nem fáj, csak nyomás hatására, de kibirható. Aggodnóm kellene, vagy csak serdülőkori dolog?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
neked van melled?
2011. máj. 29. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
xDD
2011. máj. 29. 21:02
 3/8 Vree ***** válasza:

Elmehetsz mellkasröntgenre, azt hiszem van ingyenes szűrés.

Nem valószínű hogy probléma, csak ha tényleg fáj. Akkor pedig vizsgáltasd meg.

2011. máj. 29. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:
1. - 2. Nem vagytok valami viccesek, értékelést megkaptátok ... 3. - Nem hinném, hogy elmegyek, nem fáj annyira
2011. máj. 31. 15:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Jelezném, hogy azóta kiderült, hogy hormonzavar, holnap megyek orvoshoz, hogy további vizsgálatokat végezzen ...
2011. jún. 8. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
a ferfiaknak is van melluk es meg tej mirigyeik is csak nem termelnek tejet..ennyi az egesz..kezdetben mindenki nokent indul,aztan elvalik h fiuva fajlodik-e at..ezek tenyek,mellesleg:Pnem szegyen,lehet hogy csak izomlaz..mert azt nem irtad hogy kondizol-e:)
2011. jún. 21. 00:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, és nem izomláz (amúgy sem tartana az fél évet) ... Tényleg hormonzavar, azonkívül két csomot találtak a pajzsmirigyemben, ami lehet semmiség, de lehet, hogy kezelés lesz a vége ...
2011. jún. 21. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:
elozo vagyok,kivanom a legjobbakat!
2011. jún. 21. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!