Miért nem fő meg a virsli?
Figyelt kérdés
Már 2 órája felraktam a tűzhelyre de még mindig nem főtt meg.2021. júl. 28. 13:00
A kérdező szavazást indított:
Virsli
Fő
10 szavazat
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, de a virsli "nyersen" is ehető. Nehogy emiatt éhen halj :D
3/14 anonim válasza:
Mert már a gyárban megfőzték. Neked csak melegítened kell.(ha akarod)
Ha 2 órája felraktad a tűzhelyre, és nem meleg, akkor a tűzhellyel van a probléma vagy veled, de nem a virslivel az biztos.
4/14 anonim válasza:
A megavirsli az nem fő, mert nem előlény.
7/14 anonim válasza:
Az indukciós tűzhely lényege, hogy a fém edény fel tud melegedni rajta, azonban a virsli se nem fém se nem edény.
8/14 anonim válasza:
Lehet, hogy dinoszauruszból van a virsli, az öreg egy kicsit, hatvanötmillió éves, így egy picurkát tovább kell főzni, szerintem öt, hat hónap elég neki, de egy év is kellhet hozzá, eddig még te vagy az egyetlen, aki dinóvirslit próbált megfőzni.
Ha előtte párszor kivasalod úthengerrel, az porhanyósíthatja, vagy emelheted a hőfokot pár ezer fokra, vagy spéci edényben időnként dinamittal megbiztathatod a gasztronómiai folyamatot.
9/14 anonim válasza:
Naná, persze, hogy nem fő, mindenki tudja, mit kell ezen kiakadni?
A virsli az másodlagos dolog, fő az igazság!
10/14 anonim válasza:
Nem fő az igazság, fő az egészség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!